Witam. Tudzież, że niedługo zbliża się to ważne święto () mam pytanie do Was użytkownicy. Pytanie brzmi: czy macie jakieś ciekawe koncepcje czym można byłoby zaskoczyć nauczycieli? Chodzi mi tu o coś z małym nakładem finansowym, ale coś co u nauczycieli mogło by wywołać uśmiech ;] mogą to być pomysły dotyczące scenografii itp.
Jeżeli nie macie pomysłów byłbym również wdzięczny za podzieleniem się "zabawami" z Waszej szkoły ;]
Dziękuję za uwagę i czekam
lista tematów
Dzień Nauczyciela ;] strona 2 z 2
Konto usunięte: Nie wiem czemu mam wrażenie, że piszesz o jednej nauczycielce?? ;d
To jest impreza szkolna, a nie klasowa. :]
Myslalem, ze tylko dla wychowawczyni:D
ŁŁŁeeee;p to na taki uklad bym poszedl. Niby pomoglem z pomyslem, ale nie biore w tym udzialu:D
Przypomniało mi się, że u mnie rok temu zrobili coś takiego, że czytali cytaty słynnych wypowiedzi poszczególnych nauczycieli... podobno kupa śmiechu przy tym była ;]
Konto usunięte: Witam. Tudzież, że niedługo zbliża się to ważne święto () mam pytanie do Was użytkownicy. Pytanie brzmi: czy macie jakieś ciekawe koncepcje czym można byłoby zaskoczyć nauczycieli? Chodzi mi tu o coś z małym nakładem finansowym, ale coś co u nauczycieli mogło by wywołać uśmiech ;] mogą to być pomysły dotyczące scenografii itp.
Jeżeli nie macie pomysłów byłbym również wdzięczny za podzieleniem się "zabawami" z Waszej szkoły ;]
Dziękuję za uwagę i czekam
Jeśli niewielki ''nakład'' finansowy to wódka z czerwoną kartką lub jakieś dobre wino.