Witam. Tudzież, że niedługo zbliża się to ważne święto () mam pytanie do Was użytkownicy. Pytanie brzmi: czy macie jakieś ciekawe koncepcje czym można byłoby zaskoczyć nauczycieli? Chodzi mi tu o coś z małym nakładem finansowym, ale coś co u nauczycieli mogło by wywołać uśmiech ;] mogą to być pomysły dotyczące scenografii itp.
Jeżeli nie macie pomysłów byłbym również wdzięczny za podzieleniem się "zabawami" z Waszej szkoły ;]
Dziękuję za uwagę i czekam
lista tematów
Dzień Nauczyciela ;] strona 1 z 2
Ogólnie chodzi mi o "grubszą sprawę" dla wszystkich nauczycieli obecnych bądź byłych... organizowane przez RSU ;]
Zrobcie im jakies gry,zabawy , zrecznosciowki. Takie jak oni nam robili/ robia na dzien dziecka, o; ]
Zapamietam:D
Ale prywatnie czy w temacie na sporcie?ha
A co do tematu to u mnie w szkole raz kupili z 10 opakowan kredy, nauczycielka sie usmiechnela bo ma zapas konkretny, ale nie wywolalo to jakos mojego smiechu. Zwyczajny prezent, ale niektorym sie moze spodobac:)
Konto usunięte: To nie jestes w samorzadzie i zajmujesz sie tym problemem?:D
niech oni wymysla, a Ty wyrazisz swoja opinie na ten temat:D
W sumie jestem zastępca przewodniczącej... więc jakiś wkład też w to muszę mieć ;]
Starsza podsunęła myśl karaoke, ale ja osobiście nie znam szczegółów oraz na jakiej zasadzie ma to być organizowane ;]
Ano to chyba ze:)
Konto usunięte: Starsza podsunęła myśl karaoke, ale ja osobiście nie znam szczegółów oraz na jakiej zasadzie ma to być organizowane ;]
W sensie, ze mielibyscie jej cos zaspiewac czy cos?:D
Ja bym na to nie poszedl.Chociaz popytam i jak cos to dam jakas propozycje:)