Czeee..
Dowiedziałam się,że ma mnie uczyć matematyki moja znienawidzona nauczycielka.
Nie znoszę jej,zresztą z wzajemnością. I cóż mam zrobić ? Nie jestem orłem z matmy ,jak się uweźmie to może mnie nie przepuścić. I jak tu ją ''ugłaskać '' bez lizania jej tyłka ?
lista tematów
Nauczycielka strona 3 z 4
nie wiesz co dobre
Beauty tylko ja moge mówić ;]
że jedno się wypije, to nie znaczy zaraz, że alkoholik :P
Konto usunięte: Na wszelki wypadek tak, ale nie wierze, ze dostalibysmy za takie cos bana na tydzien.:)Mistrzostwa sia zaczynaja i trzeba sie wypowiadac:P
Oby oby... raz chyba tylko bana na tydzień dostałem Albo góra 2 razy ;P
Konto usunięte: Nic nie zrobisz.Teraz kazdy sie jara Cristiano Ronaldo i chce byc wyzelowany jak on.Nie ma co sie dziwic ze mlodziez teraz juz z koszykowka ma tyle wspolnego co ja z kolarstwem.
Brak meczów w TV i zaraz zainteresowanie spada... a chociaż jakiś głupi skrót meczów NBA i od razu skok popularności by był ;]
przecież o kosmetykach nie będziemy robić off topa :P
nie nie. nie namowisz mnie na to ;p
znam. duzo ludzi stamtad znam. W koncu juz dwa lata tam sie siedzi..
no tak.
Zostawiam Was teraz samych.
pa ;*
jeszcze to pamietasz? :))
no to czego mnie tka nazywasz?!:P
no rozni "męzczyzni" są
wroce tu jeszcze, zobaczycie!!
To moze pora skonczyc?:P Ja musze byc na biezaco z siatkowka, wiec musze uwazac, a Ty do 10 wrzesnia masz daleeeeko;d
Konto usunięte: Brak meczów w TV i zaraz zainteresowanie spada... a chociaż jakiś głupi skrót meczów NBA i od razu skok popularności by był ;]
Niby na canal + sa, ale niewielu ma cyfre+
Ale tematy o siatkowce sa naprawde faaaajne
Ja lubie sobie poczytac na muzyce, ale nie wypowiadam sie zbytnio:)
:*
ależ oczywiście, że tak ;)
muszę się trochę z Tobą podroczyć
no my to prawidłowo ukierunkowani jesteśmy ;P
no ja myślę! ;D
baju baj :*
Konto usunięte: To moze pora skonczyc?:P Ja musze byc na biezaco z siatkowka, wiec musze uwazac, a Ty do 10 wrzesnia masz daleeeeko;d
*do 7 września ;]
nie ma się co bać ;P chyba, że tu jacyś konfidenci się znajdą
No właśnie, a to powinno być w jakiejś otwartej telewizji
A PLK transmituje zafajdany TVP Sport, do którego dostęp również ma mała rzesza ludzi Poza tym jakość tych transmisji wiele pozostawia do życzenia
o koszu jeszcze lepsze
Nie zgadzam juz sie tu;p prawie nic nie ma z ciekawych tematow...Wiekszosc tam to zaklada "Podoba wam sie ta czapka LEbrona"itp...na akie wypowiadac sie nawet nie chce.
Zreszta temat o Mistrzostwach Europy w siate tez pozostawia wiele do zyczenia, pospieszyl sie koles, a mogl bardziej rozwinac ten temat, zeby mozna bylo przed juz pogadac.
Konto usunięte: Nie zgadzam juz sie tu;p prawie nic nie ma z ciekawych tematow...Wiekszosc tam to zaklada "Podoba wam sie ta czapka LEbrona"itp...na akie wypowiadac sie nawet nie chce.
chwila! :P Ja zakładałem kiedyś tematy o poszczególnych kolejkach PLK i były znośne :P
A co do poziomu niektórych tematów, to lepiej zostawić to bez komentarza ;D
Konto usunięte: Zreszta temat o Mistrzostwach Europy w siate tez pozostawia wiele do zyczenia, pospieszyl sie koles, a mogl bardziej rozwinac ten temat, zeby mozna bylo przed juz pogadac.
dlatego ja zrobie konkurencyjny o Eurobaskecie
nie Ty jedna masz w szkole ten problem...
jak nie będziesz robić głupich wyskoków to raczej nie powinnaś mieć problemów.