Czeee..
Dowiedziałam się,że ma mnie uczyć matematyki moja znienawidzona nauczycielka.
Nie znoszę jej,zresztą z wzajemnością. I cóż mam zrobić ? Nie jestem orłem z matmy ,jak się uweźmie to może mnie nie przepuścić. I jak tu ją ''ugłaskać '' bez lizania jej tyłka ?
lista tematów
Nauczycielka strona 2 z 4
koszykówka niestety nie jest w PL zbyt popularna
przeważnie
Konto usunięte: alez pisz pisz. offtop do tematu;p jak nas nie złapia to do tego czasu pisac mozemy ;D
tutaj mody raczej nie zaglądają ;P
no tak ;D A dobrze, że trafiłaś teraz, bo mi sie nudzi ;P
Konto usunięte: modem juz nie jestem (powiedzmy;p) wiec wracam do początków mojej działanosci na forum :D:D szkoda ze Karoli nie ma, my to zawsze razem szalałysmy :D
pamiętam, pamiętam ;D Karola się już zmyła z forum?
od zawsze xD
mi nduzi sie cąły dzien. nawet spałam juz dzisiaj 2h :D
z nudów^^ haha;p
to widze takie mody jak ja:D
nie, czasami jeszcze jest.. Zreszta nie wiem rzadko keidy tam jestem.
ahaaa
Jeszcze sie wtrace:P
Jak sie czyta wypowiedzi takich uzytkownikow jak PejakPaula to nie dziwie sie, ze nudno sie zrobilo.Nie widzialem kogos o inteligencji takiej jak moj chomik, bez obrazy, ale gosciowa wszedzie sie udziela a nic nie wie i dopasowuje swoj gust muzyczny do tego co wiekszosc tam slucha:)
Jak zlapia to wole bana na godzine a nie na dobe bo Sport mnie wzywa:D
Konto usunięte: no mi osobiście nie przeszkadza, że mało siatkówki :PP A kosza może się troche pojawi
Mnie szczerze bardzo przeszkadza:D Ale o koszu tez chetnie rozmawiam, ale wiem, ze Ty bardziej w polskiej lidze a ja w NBA:)
to ze mną jeszcze tak źle nie jest xD Rzadko w dzień śpie ;P
Boś Ty leń jest ;P
i tak nick zmieniała, więc nie mam pojęcia, która to Ona
nie bój żaby :P
Konto usunięte: Mnie szczerze bardzo przeszkadza:D Ale o koszu tez chetnie rozmawiam, ale wiem, ze Ty bardziej w polskiej lidze a ja w NBA:)
zdecydowanie polska liga jest mi bliższa niż NBA, w końcu ma się z nią do czynienia na co dzień ;]
przynieś piwo Kobieto, a nie marudź :P
walcz z tym ;P
pewnie bym po ilości postów mógł się domyślić
Konto usunięte: Ta, ja 100 kmod szczecina.Miasteczko-niewielu tu wie co to NBA chociaz jest kilku fanatykow:P
hehe ;D wszystko się w tym kraju pofajdało z tą koszykówką a w końcu to 2 dyscyplina sportowa na świecie pod względem popularności
w razie co zawsze można PW do Krzycha wysłać ;D
Zero. takie okrąglutkie nic :D
Lubei tlyko mecze siatkówki ogladac :D
Mona :)
Jak lepiej moze byc i Monika :D
Dokladnie! :D
i kto tu "alkoholik" :P
Na wszelki wypadek tak, ale nie wierze, ze dostalibysmy za takie cos bana na tydzien.:)Mistrzostwa sia zaczynaja i trzeba sie wypowiadac:P
Nic nie zrobisz.Teraz kazdy sie jara Cristiano Ronaldo i chce byc wyzelowany jak on.Nie ma co sie dziwic ze mlodziez teraz juz z koszykowka ma tyle wspolnego co ja z kolarstwem.