Drodzy członkowie Fotki.pl !
Mam do was pytanie związane ze szkołą, a konkretniej z jego dyrektorem. Macie może jakieś skuteczne sposoby na pozbycie się go z budy? Typu wywołany zawał albo coś w tym stylu? Jeśli macie, to bardzo proszę o podanie mi ich, gdyż nasz dyrektor wygląda jakby był już po 3 zawałach i dwóch wylewach, a do tego traktuje nas (uczniów) jak jego traktowano przed pierwszą wojną światową. Nie mamy żadnych rozrywek, tylko trzeba kuć i kuć. Dyskoteki są raz do roku, więc bardzo was proszę, podajcie mi jakieś skuteczne sposoby na pozbycie się dyrektora ze szkoły!
lista tematów
Mam pytanie dotyczące...
jak wam nie odpowiada to albo napiszcie petycje, cokolwiek do kuratorium, może coś da, lecz wątpię okrutnie . a jak nie to nikt Cie w tej szkole nie trzyma, zawsze mozesz zmienić.
Konto usunięte: Drodzy członkowie Fotki.pl !
Mam do was pytanie związane ze szkołą, a konkretniej z jego dyrektorem. Macie może jakieś skuteczne sposoby na pozbycie się go z budy? Typu wywołany zawał albo coś w tym stylu? Jeśli macie, to bardzo proszę o podanie mi ich, gdyż nasz dyrektor wygląda jakby był już po 3 zawałach i dwóch wylewach, a do tego traktuje nas (uczniów) jak jego traktowano przed pierwszą wojną światową. Nie mamy żadnych rozrywek, tylko trzeba kuć i kuć. Dyskoteki są raz do roku, więc bardzo was proszę, podajcie mi jakieś skuteczne sposoby na pozbycie się dyrektora ze szkoły!
strajk
a tak w ogóle to szkole dyskoteki są do d**y ; D .. wszędzie pełno pijanych nauczycieli xD
Konto usunięte: Mam do was pytanie związane ze szkołą, a konkretniej z jego dyrektorem. Macie może jakieś skuteczne sposoby na pozbycie się go z budy? Typu wywołany zawał albo coś w tym stylu? Jeśli macie, to bardzo proszę o podanie mi ich, gdyż nasz dyrektor wygląda jakby był już po 3 zawałach i dwóch wylewach, a do tego traktuje nas (uczniów) jak jego traktowano przed pierwszą wojną światową. Nie mamy żadnych rozrywek, tylko trzeba kuć i kuć. Dyskoteki są raz do roku, więc bardzo was proszę, podajcie mi jakieś skuteczne sposoby na pozbycie się dyrektora ze szkoły!
znaleźć na niego haka i napisać do kuratorium. jak nie ma układów to wyleci.
Anja: A nie lepiej pogadać z tym dyrektorem?
Wyjaśnij mu w imieniu całej szkoły,
że jesteście młodzi i potrzebujecie takich rozrywek
jak dyskoteki, itp.
A nie chcesz odrazu wymieniać go na lepszy model
W tym problem, że ten sam dyrektor był w tej samej szkole kiedy chodziła do niej jeszcze moja mama, a było to ze 25 lat temu. Nie rozumiecie? On nawet powinien już na emeryturę odejść. Cwaniak pewnie se pobyt w szkole przedłużył. Kur.va ma może gdzieś z 75 lat.
jestem nie zrzeszony
zmień szkołę
lub idź pod most lub na ulicę
jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie
dlatego to jest szkoła
...Ignorance is bliss...
RexMundi: ryska721:Drodzy członkowie Fotki.pl !
jestem nie zrzeszony
ryska721:Macie może jakieś skuteczne sposoby na pozbycie się go z budy?
zmień szkołę
lub idź pod most lub na ulicę
ryska721:a do tego traktuje nas (uczniów) jak jego traktowano przed pierwszą wojną światową.
jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie
ryska721:Nie mamy żadnych rozrywek, tylko trzeba kuć i kuć.
dlatego to jest szkoła
wiesz co? jesteś żałosny do głębi!