Drodzy członkowie Fotki.pl !
Mam do was pytanie związane ze szkołą, a konkretniej z jego dyrektorem. Macie może jakieś skuteczne sposoby na pozbycie się go z budy? Typu wywołany zawał albo coś w tym stylu? Jeśli macie, to bardzo proszę o podanie mi ich, gdyż nasz dyrektor wygląda jakby był już po 3 zawałach i dwóch wylewach, a do tego traktuje nas (uczniów) jak jego traktowano przed pierwszą wojną światową. Nie mamy żadnych rozrywek, tylko trzeba kuć i kuć. Dyskoteki są raz do roku, więc bardzo was proszę, podajcie mi jakieś skuteczne sposoby na pozbycie się dyrektora ze szkoły!
lista tematów
Mam pytanie dotyczące...
szkoła nie jest dla rozrywek.
a u mnie nie ma w ogole i co?chcesz dyskotekę to idź do jakiegoś klubu.
a Ty myślisz czasem?
prędzej za takie coś ciebie wywalą a nie jego.
Konto usunięte: Mam do was pytanie związane ze szkołą, a konkretniej z jego dyrektorem. Macie może jakieś skuteczne sposoby na pozbycie się go z budy? Typu wywołany zawał albo coś w tym stylu? Jeśli macie, to bardzo proszę o podanie mi ich, gdyż nasz dyrektor wygląda jakby był już po 3 zawałach i dwóch wylewach, a do tego traktuje nas (uczniów) jak jego traktowano przed pierwszą wojną światową. Nie mamy żadnych rozrywek, tylko trzeba kuć i kuć.
mam nadzieję, że to prowokacja
a co się jeszcze robi w szkole?
Konto usunięte: Dyskoteki są raz do roku, więc bardzo was proszę, podajcie mi jakieś skuteczne sposoby na pozbycie się dyrektora ze szkoły!
u nas wogóle nie ma i jakoś nie narzekam
Startuj w tym roku do SU ;) i wywalcz coś, a nie marudzisz, żeby wywalić dyrektora.
Skoro tyle czasu jest dyrektorem znaczy, że jest dobry w tym co robi. Ma jakieś doświadczenie i pewnie szkoda im stracić kogoś takiego.
Skoro tyle czasu jest dyrektorem znaczy, że jest dobry w tym co robi. Ma jakieś doświadczenie i pewnie szkoda im stracić kogoś takiego.
Ja tu tylko delikatnie muskam klawiaturę, aby cichym szeptem coś napisać...
Konto usunięte: Drodzy członkowie Fotki.pl !
Mam do was pytanie związane ze szkołą, a konkretniej z jego dyrektorem. Macie może jakieś skuteczne sposoby na pozbycie się go z budy? Typu wywołany zawał albo coś w tym stylu? Jeśli macie, to bardzo proszę o podanie mi ich, gdyż nasz dyrektor wygląda jakby był już po 3 zawałach i dwóch wylewach, a do tego traktuje nas (uczniów) jak jego traktowano przed pierwszą wojną światową. Nie mamy żadnych rozrywek, tylko trzeba kuć i kuć. Dyskoteki są raz do roku, więc bardzo was proszę, podajcie mi jakieś skuteczne sposoby na pozbycie się dyrektora ze szkoły!
zmień szkołę!
Konto usunięte: ryska721:Dyskoteki są raz do roku,
i dobrze, w ogole nie powinno ich byc, szkola jest od nauki.
pokolenie debili wyrasta.
i tak, idz sobie posluchac tekstow dody i wywal dupsko na wierzch, miej dobra zabawe a do szkoly nie chodz, bo po co ci, zawsze mozesz sobie dorobic w jakims burdelu.
Po pierwsze to wcale nie jest tak! Chodzi o to, że nie samą nauką człowiek żyje, prawda? W przeciwieństwie do (niektórych moich kolegów i koleżanek) ja się uczę bardzo dobrze, ale czasami odetchnąć muszę. A dyskoteka raz na rok to takie nic. Przecież nie będę chodziła do brudnych, zasyfionych klubów gdzie jest pełno narkotyków i zboczeńców, a ja mam dopiero 14 lat!
A po drugie: Doda to KICZ a nie piosenkarka. Walą mnie jej durne piosenki i kiedy je słyszę do żałuję, że posiadam taki zmysł jak słuch! A co do wywalania dupska na wierzch... TO SAMA JE SOBIE WYWAL! Ja nie jestem ani striptizerką ani prostytutką, a TY??????
tak, jestem kujonem
Konto usunięte: Chodzi o to, że nie samą nauką człowiek żyje, prawda? W przeciwieństwie do (niektórych moich kolegów i koleżanek) ja się uczę bardzo dobrze, ale czasami odetchnąć muszę.
Przecież po szkole zawsze można gdzieś wyjść ze znajomymi
Dzięki Bogu piszesz normalnie :) Już myślałem, że wszyscy w tym wieku piszą w TeN SpOsUuUb :P
to do domu bawic sie lalkami a nie o dyskotekach myslec
a jednak w jakims bylas, ze masz takie informacje.
tak, dealerzy wchodza i do pyska wrzucaja ci na sile piguly.
ty chyba jednak jeszcze w podstawowce jestes.
swietne argumenty, brawo.
ja w wieku 14stu lat nie rzucalam sie jak idiotka do bandy nieznajomych na fotce, ze ktos mi dyskoteki w szkole nie zrobi, wiec watpie w twoje slowa.
po szkole mozesz sobie robic co chcesz.
moze i sie uczysz na takiego typowego kujona, wkuwasz na pamiec i mozgu nie uzywasz, a jesli nawet, to swoimi slowami udalo ci sie to kompletnie ukryc.
ty chyba nie zrozumiałaś!!!!!!!!!!!!!!!!
nie, nie byłam, ale słyszę co inni opowiadają :P
Konto usunięte: ja w wieku 14stu lat nie rzucalam sie jak idiotka do bandy nieznajomych na fotce, ze ktos mi dyskoteki w szkole nie zrobi, wiec watpie w twoje slowa.
ja się nie rzucam, tylko grzecznie proszę o pomoc :P
nie prawda! nie mogę! bynajmniej nie ja!
Konto usunięte: moze i sie uczysz na takiego typowego kujona, wkuwasz na pamiec i mozgu nie uzywasz, a jesli nawet, to swoimi slowami udalo ci sie to kompletnie ukryc.
tylko cztery słowa: naucz się poprawnie pisać!