WIE KTOŚ MOZE JAK WYGLADA POPRAWKA Z JEZYKA POLSKIEGO W II KL LICEUM??
MOZE MA KTOS PYTANIA KTORE JUZ SIE POLAWILY NA POPRAWCE...???
lista tematów
POPRAWKA Z POLSKIEGO strona 1 z 3
do nauki . naucz się cały materiał z którego dostałaś zagadnienia i zdasz na pewno
Boże,poprawka z polskiego..
ja mam 5 z polskiego,w liceum,więc nie wiem o co Ci chodzi. I dla mnie nie do pomyślenia jest,że Polka nie jest w stanie zaliczyć materiału z języka polskiego na 2. Toż na tą dwóję to prawie nic nie trzeba o.O Jaki to problem napisać sprawdzian z polskiego na 2 ? Co,nie umiesz zrobć najprostszej analizy wiersza ? nie umiesz się nauczyć ram czasowych epoki ?
no ale to już był taki skrajny przypadek,rzeczywiście w Twoim wypadku mogłeś nie mieć czasu na naukę. Ale takich przypadków jak Twój jest mało.A u mnie w klasie 5 osób ma poprawkę z polskiego. Sytuacja w domu normalna,wszystko w porządku,tylko lenie śmierdzące i tyle.
a ja miałam 4 i co z tego?
Konto usunięte: I dla mnie nie do pomyślenia jest,że Polka nie jest w stanie zaliczyć materiału z języka polskiego na 2.
równie dobrze mogłabyś powiedzieć że nie do pomyślenia jest aby ktoś nie zaliczył matmy na 2. no co, liczyć każdy umie...
2 klasa liceum, masz maturę za rok z polskiego ?
gratuluję.
ale no cóż, nie każdy musi mieć chociażby wykształcenie średnie :>
no to tylko dowodzi tego,że nie trudno ją zdobyć nie mówiąc już o 2.
Konto usunięte: równie dobrze mogłabyś powiedzieć że nie do pomyślenia jest aby ktoś nie zaliczył matmy na 2. no co, liczyć każdy umie...
no bo dla mnie to jest nie do pomyślenia,że matmy ktoś na 2 może nie zaliczyć
Konto usunięte: z tą róznicą, że w matematyce trzeba wykorzystać logiczne myślenie.
Na języku polskim wystarczy zaliczyć lekturę i ma się semestr z głowy
dokładnie
j.w :PP