Dzień Dobry !.
Mam pytanie odnośnie się tego forum, bo wiem że mogą się pojawić w tym forum tylko tematy o szkole i to co z nią związane. Ale chcę spytać, bo pierwszy raz piszę tutaj, więc może powiecie o co tu chodzi, na tym forum?. Skoro to jest forum O nazwie " Szkoła " , więc kilka pytań odnośnie szkoły. Więc oto pytania ;) ...
Ponumeruje te pytania. 1. Jak tam jest w szkole?, ( W Twojej Szkole? ). 2. Lubicie Chodzić do szkoły? . 3. Jakie macie przedmioty w szkole? (Czego się uczycie w swojej szkole). To na razie tyle pytań, jak dostane od Fotka.Team lub Fotka. Przyjaciel, blokadę na pisanie na forum to przepraszam ale ja pierwszy raz piszę na tym forum.
Miłego dnia.
lista tematów
Pytanie na temat tego Forum ... strona 1 z 3
Konto usunięte: Ponumeruje te pytania. 1. Jak tam jest w szkole?, ( W Twojej Szkole? ). 2. Lubicie Chodzić do szkoły? . 3. Jakie macie przedmioty w szkole? (Czego się uczycie w swojej szkole).
Pozwalam :D ...
Ej, trochę inaczej pisz, innym słownictwem ... Proszę ...
A około ilu?. :D ...
Aha...
Dzięki :D ...
nie narzekam
chodziłabym chętniej, gdybym mogła wstawać choć godzinę później.
w tym roku miałam 21 jeden przedmiotów. Prócz tych normalnych, miałam m.in. niemiecki zawodowy, ekonomikę przedsiębiorstw, rachunkowość, pracownię ek-inf,
Konto usunięte: 1. Jak tam jest w szkole?, ( W Twojej Szkole? ). 2. Lubicie Chodzić do szkoły? . 3. Jakie macie przedmioty w szkole? (Czego się uczycie w swojej szkole).
1. w szkole jak w szkole- nic ekscytującego ;)
2. nie bardzo... ale trzeba ;d
3. No nie będę wymieniać wszystkich ;) rozszerzenie z historii, WOS-u i angielskiego...
co jest złego w słowie zajebiaszczo? : )
Ujdzie : )
Zależy :)
Mam wymienić? : o
hehe, polski, matma, historia, WOS, geografia, religia, chemia, w-f, niemiecki, angielski, przedsiębiorczość, po, biologia, fizyka, informatyka : ]