U mnie w klasie jest taki "przypadek", że jedna dziewczyna prawie w ogóle nie chodziła do szkoły, miała pełno nieobecności i nawet wydaje mi się, że więcej jej nie było niż była, ale jakoś oceny tego nie odzwierciedlają. Wychodzi na to, że ona na koniec ma same czwórki i piątki a reszta klasy, choć regularnie chodziła na zajęcia, ma gorsze oceny od niej... Nauczyciele nawet mieli jej wstawić nieklasyfikowanie, ale stwierdzili, że jak ma takie 'dobre' oceny i jest takie inteligentne dziecko to nie mogą. A ja muszę pisać je**ną poprawkę z chemii bo nauczyciel nie pozwolił zaliczać, chociaż opuściłam może ze 3 czy 2 godziny w półroczu.
Nie chodzi tu o to, żebym była zazdrosna, bo mi na ocenach nie zależy, to co w głowie mam to mi nikt nie zabierze ale całą klasę to denerwuje. ;d
No i gdzie ta sprawiedliwość?
Macie może tak w waszych szkołach czy może u mnie tylko wyjątek?
btw,
jak tam oceny na koniec?
Kto nie zdaje? :D Przyznać się bez bicia
no, pozdrawiam ;*
lista tematów
szkoła
to jesteś zazdrosna czy nie? bo zaprzeczasz sama sobie.
też tak jest, ale ja nie porównuję swoich ocen do ocen innych. Bo po jaką cholerę?
poza tym ocena jest ocenie nierówna.
świetne. Jestem blisko średniej 4,0 :d
nawet zagrożenia nie miałam :d
to nie zazdrość, w sumie ja życzę tej dziewczynie jak najlepiej, ona mi nic złego nie zrobiła, po prostu zastanawiam się jak to jest, że niektórych nauczyciele puszczają bez niczego z klasy do klasy, nawet nie chodzą, a inni muszą brać korepetycje, itp.itd.etc. ;dd
Konto usunięte: po prostu zastanawiam się jak to jest, że niektórych nauczyciele puszczają bez niczego z klasy do klasy, nawet nie chodzą, a inni muszą brać korepetycje, itp.itd.etc. ;dd
zapytaj nauczyciela, nie nas.
Konto usunięte: , to jest wina nauczycieli bo w sumie jakby mnie mieli przepuścić a bym nie chodziła to czemu nie :D:D
to idź, pokłóć się z nauczycielem, zamiast zakładać tematy, w którym obrabiasz dupę nauczycielom i Bogi winnej dziewczynie.
www.deadlynightshade69.fotka.pl
N!3 j3$t3M $ł!!!t gF!@$$tk0m $h3By mN!3ć S!up3R eXXtr@ 0p!$$!k tUt@j [!!!]
-_-'
mówię nie!
piszę poprawnie po polsku,gardzę poke i fejczurami.
N!3 j3$t3M $ł!!!t gF!@$$tk0m $h3By mN!3ć S!up3R eXXtr@ 0p!$$!k tUt@j [!!!]
-_-'
mówię nie!
piszę poprawnie po polsku,gardzę poke i fejczurami.
Konto usunięte: to idź, pokłóć się z nauczycielem, zamiast zakładać tematy, w którym obrabiasz dupę nauczycielom i Bogi winnej dziewczynie
nie obrabiam nikomu dupy, bo nie podałam konkretnego nazwiska ani nawet nie wiesz kim ona jest. Poza tym, temat mogę założyć o czym chcę, byle o szkole.
jakbyś dokładnie i ze zrozumieniem przeczytała treść to byś wiedziała o co chodzi.