NaTaLka9310x
NaTaLka9310x
  2 maja 2009 (pierwszy post)

niewiele brakuje mi do paska na koniec roku, ale nie chce mi się uczyć, ciepło na dworze , po prostu czuje zbliżające się wakacje . znacie jakiś dobry sposób na mobilizację?

Aniunia47
Aniunia47
  2 maja 2009

Dziecko.. Po co Ci pasek?

XxXxPaTuSiA1116
XxXxPaTuSiA1116
  2 maja 2009

może ucz się na dworze? :)

Miihihih
Miihihih
  2 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Po co Ci pasek?

to jest mobilizacja :lol:

Konto usunięte
Konto usunięte: znacie jakiś dobry sposób na mobilizację?

jestes w 3 klasie gimnazjum, a za pasek dają chyba 10 pkt :woot:
jeśli nie uczysz się dla siebie a punkty do liceum Cię nie przekonują to idź lepiej na te podwórko.
6dawcaorgazmow9
6dawcaorgazmow9
  3 maja 2009

Kochana walcz o niego!! :)) Trudno zmus sie i ucz, mozesz tez zabierac ksiazki na dwor. trzyam kciuki ;) po latach beda mile spomnienia.

Aniunia47
Aniunia47
  3 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: to jest mobilizacja

Ja uważam, że to wiocha naciągac sobie oceny "do paska".. To strasznie dziecinne, dojrzali ludzie wiedzą co mają w głowach i nie potrzebny im żaden pasek, żeby "mama była dumna" albo żeby pokazac, że się jest madrym człowiekiem - to tylko świadczy na odwrót..
Miihihih
Miihihih
  3 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja uważam, że to wiocha naciągac sobie oceny "do paska".. To strasznie dziecinne, dojrzali ludzie wiedzą co mają w głowach i nie potrzebny im żaden pasek, żeby "mama była dumna" albo żeby pokazac, że się jest madrym człowiekiem - to tylko świadczy na odwrót..

Masz rację, ale oceny w ostatniej klasie gimnazjum są mocno ponaciągane. Chociaż nie każdy ma taki zaszczyt być lubianym przez nauczycieli (np. ja :mrgreen: ) i wtedy oceny zostają zaniżane. :)
Na szczęście liceum (przynajmniej moje) ma dobrą kadrę, która jest sprawiedliwa i ten problem zniknął.
Ejvaaa
Ejvaaa
  3 maja 2009
ucz się ;]] a później nie będziesz żałowała... ::mrgreen::
AgniesiA0320k
AgniesiA0320k
  3 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: niewiele brakuje mi do paska na koniec roku, ale nie chce mi się uczyć, ciepło na dworze , po prostu czuje zbliżające się wakacje . znacie jakiś dobry sposób na mobilizację?

popros kogos z blachego przedmiotu zeby Ci naciągnął..w-f,sztuka,technika,
ShinyStern
ShinyStern
  3 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: jestes w 3 klasie gimnazjum, a za pasek dają chyba 10 pkt

ja slyszalam ze 5 :]
Konto usunięte
Konto usunięte: niewiele brakuje mi do paska na koniec roku, ale nie chce mi się uczyć, ciepło na dworze , po prostu czuje zbliżające się wakacje . znacie jakiś dobry sposób na mobilizację?

ha! rodzice obiecali mi wymarzone wakacje jezeli bede miec pasek :mrgreen: no i co zrobic?
pawelx125
pawelx125
  3 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: jakiś dobry sposób na mobilizację?

alkohol:ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: niewiele brakuje mi do paska na koniec roku, ale nie chce mi się uczyć, ciepło na dworze , po prostu czuje zbliżające się wakacje .

do nauki i na studia:rock:
lookatbutterflies
lookatbutterflies
  3 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja uważam, że to wiocha naciągac sobie oceny "do paska"..

żadna wiocha jak maszanse niech walczy... kiedys jej sie to opłaci;):)
shamaramorgan
shamaramorgan
  3 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: żadna wiocha jak maszanse niech walczy... kiedys jej sie to opłaci;):)

tylko większość osób naciąga sobie tak oceny poprzez wychowawcę.
To dopiero jest żenada. "proszę pani, bo chciałabym mieć pasek, ale pani X, Y i Z nie chce dać mi piąąąąątki. " Nieważne przeciez, że nie potrafi na 5, ale jak pani wychowawczyni się postawi to pasek musi być :zonk:

@NaTaLka9310x:
skoro nie chce Ci się uczyć, chcesz podciągać oceny w ostatniej chwili- nie zasługujesz na pasek. Jak będę nauczycielką, jeszcze będę obniżać oceny tym, którzy pchają sie do paska, a gówno umieją.
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  3 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: .. Po co Ci pasek?

mobilizacja :zonk:

Konto usunięte
Konto usunięte: niewiele brakuje mi do paska na koniec roku,

może brakujące parę złotych dorób gdzieś przy okazji :woot:
drogi ten pasek ?

Konto usunięte
Konto usunięte: znacie jakiś dobry sposób na mobilizację?

wytycz sobie cel - w tym przypadku "pasek"

Konto usunięte
Konto usunięte: Masz rację, ale oceny w ostatniej klasie gimnazjum są mocno ponaciągane.

Konto usunięte
Konto usunięte: tylko większość osób naciąga sobie tak oceny poprzez wychowawcę. To dopiero jest żenada. "proszę pani, bo chciałabym mieć pasek, ale pani X, Y i Z nie chce dać mi piąąąąątki. " Nieważne przeciez, że nie potrafi na 5, ale jak pani wychowawczyni się postawi to pasek musi być

czasami jak tak patrze to mam uczucie że poziom edukacji w ciągu kilku lat poszedł ogromnie do przodu
za "moich czasów" mieć 5 na koniec to byłeś kimś , dziś jedno z drugim się przechwala i licytuję kto ma więcej 6 ( tym bardziej jak sie nie ma pojęcia o tym co się uczyło)

chociaż i za moich czasów to tez sie działo.. zwłaszcza jak sie jest dzieckiem nauczyciela to nie wypada NIE MIEĆ paska na świadectwie :zonk:
...Ignorance is bliss...
smencik
smencik
  3 maja 2009

Przytyj, a wtedy pasek już nie będzie potrzebny.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.