Czy ktoś byłby tak miły i pomógł by mi w odszukaniu Rzek Polski ( chodzi mi o mapę z Nimi żeby były podpisane..) oraz o główne kanały na świecie i również ich rozmieszczenie...
Jeśli nie wiesz..Nie PISZ!!
z góry dziękuję :D
lista tematów
Gdzie to jest...??? strona 3 z 3
A to już zależy od konkretnej sytuacji.
Bo jeśli coś jest łatwe, i wystarczy chwilkę pomyśleć, zastanowić się, poszukać, a osoba "daje sobie spokój", bo "i tak nie umie", to krew mnie zalewa.
Ale czasem zdarza się, że coś jest trudne samo w sobie, wtedy rozumiem ową niezaradność.
Konto usunięte: Ale czasem zdarza się, że coś jest trudne samo w sobie, wtedy rozumiem ową niezaradność.
oczywiste jest, że zdarzają się zadania sprawiające trudność i bez pomocy sobie nie poradzimy. Ale to przecież zupełnie inna sprawa.
jeśli dla kogoś problemem jest wyszukanie tak prostej rzeczy w google, lub nawet pożyczenie sobie atlasu od kogoś (sprawdzianku z dnia na dzień zapowiedzaniego przecież nie miała) to sorry ;-)
Konto usunięte: jeśli dla kogoś problemem jest wyszukanie tak prostej rzeczy w google, lub nawet pożyczenie sobie atlasu od kogoś (sprawdzianku z dnia na dzień zapowiedzaniego przecież nie miała) to sorry ;-)
Dlatego mnie wkurzyła.
Jeszcze próbujesz jakoś pomóc, to jej się nie podoba.
Eh, dzisiejsza młodzież .
Idę,
I jak Ci poszło?
to była IRONIA Gwiazdeczko.
Konto usunięte: jesli nie miałaś nic mądrego do napisania to po co się udzielasz... ehh ta dzisiejsza młodzież ..
Ah, widzę bardzo wdzięczna jesteś za jakąkolwiek pomoc.
Mam nadzieję, że dostaniesz 1.
temat do zamnkięcia, koleżanka dzisiaj pisała klasówkę, więc już nieaktualny.