co sądzicie o dzisiejszym tescie
latwy czy trudny?
ile zadan zrobiliscie
jak mysliscie ile pkt bedziecie miec
dla mnie dzisiejszy test byl trudny najgorzej matma
pozdrawiam !
lista tematów
RELACJE Z EGZAMINU GIMNAZJALNEGO część 2 matematyczno-przyrodnicza strona 2 z 34
łatwy ;p trudniejszy był próbny
zapomniałam spotęgować promień w koszu na śmieci
wszystkie.
nie wiem. nawet nie liczyłam
nie bedziemy pisac tego testu od nowa tylko te osoby co pobraly te odp ze servera :) a ten co to dodal juz go zlapali jest z pod warszawy ma 18 lat kajdaneczki i do radjowozu pobralo ten plik 3500 osob a mial byc tylko do jedenej wlasciwicej osoby , a dostaalo 3499 osob wiecej hehe i te osoby pisza jeszcze raz :D
Konto usunięte: nie bedziemy pisac tego testu od nowa tylko te osoby co pobraly te odp ze servera :) a ten co to dodal juz go zlapali jest z pod warszawy ma 18 lat kajdaneczki i do radjowozu pobralo ten plik 3500 osob a mial byc tylko do jedenej wlasciwicej osoby , a dostaalo 3499 osob wiecej hehe i te osoby pisza jeszcze raz :D
ale my piszemy o tym matematycznym :]
o tym matematycznym to sciema byla ;d dlatego co pisal te pytania mu nic nie robia a te z polskiego musialy byc dobre jak juz go policja szukała i czy mial zmienne ip czy nie ;d i tak go zlapali ehhehe , dzieci neo mysla ze maja zmienne ip z honolulu i policja ich nie zlapie :P