co sądzicie o dzisiejszym tescie
latwy czy trudny?
ile zadan zrobiliscie
jak mysliscie ile pkt bedziecie miec
dla mnie dzisiejszy test byl trudny najgorzej matma
pozdrawiam !
lista tematów
RELACJE Z EGZAMINU GIMNAZJALNEGO część 2 matematyczno-przyrodnicza strona 1 z 34
taki temat jest pod spodem...
a co do testu jak dla mnie było najgorzej na świecie :( zamknięte strzelałam a w otwartych tylko się skompromitowałam
głupi jak nie wiem. ...... a tyle dali chemii ... jak nigdy :((((( jak będę mić z 35 pkt. to będę szczęśliwa
Konto usunięte: Wczoraj o 22:06Cytuj fragment | Cytuj całośćZnalazłem kolejny przeciek "
2240
kto chce parę rzeczy z jutrzejszego testu gim. z części mat-przyr?!? mam serio bo u nas się pomylili i jak się skapli to połowa ludzi zdąrzyła porozrywać koperty i poczytać zadania!
procesy cieplne
dioptrie
próbówki w których trzeba było wskazać gdzie jest skrobia
szerokości geograficzne
reakcje zobojętniania
ostrosłupy i inne figuryniekłamię to podpatrzyliŚMY !
na 92 egzemplarze 40 do całkowicie porozrywanych! a 8 uszkodzonych i muszą je wymienić
No ku.va mać!
Znów przeciek, wiekszość byla, jak bede musiala znow pisac to sie mocno wkurze.
Jestem totalnym zerem matematycznym, a udalo mi sie napisac test bardzo dobrze.
Bardzo może nie, ale zadania były dosc proste. Z dopuszczajacymi z przedmiotow scislych, napisalam go z latwoscia. Licze na 30-40 pkt.
Przeciez te zadania z Bio, byly czytaniem ze zrozumieniem. Z fizyki byly wzory. Dachy, pola calkowite. W zakmnietych, o glukozie to juz masakra, w poleceniach byly odpowiedzi do zadan praktycznie :)
no zgadzam sie ;/
Konto usunięte: głupi jak nie wiem. ...... a tyle dali chemii ... jak nigdy :((((( jak będę mić z 35 pkt. to będę szczęśliwa
hehe ja sie bd cieszyc jak bd mial z 20 ;p
no to gratulacje
kurde jak zrabalem to maskara.. tak na koniec mnie przyćmiło... i wógole nie wiedziałem o co chodzi z tymi dachami... a potem po egzaminie t obym to zrobil w minute ;/