Siemka chodze do 3 gim , mam testy w srode , i mam takie pytanie co do wyboru szkoly ,
ucze sie tak srednio dwojki trojki czworki i piatki jakies tam sa , ale przewaga "3"
i nie wiem czy isc do technikum czy do zawodowki , a wy gdzie chodzicie i co mi doradzacie? :)
lista tematów
Technikum Czy Zawodówka? strona 1 z 3
technikum.
jesli wybierzesz sobie prosty kierunek, będziesz bardziej musiał się postarać o to by nie zdać niż żeby zdać.
zawsze masz maturę (szansę na studia) i zawód.
ja chodzę do ogólniaka,ale nie wydaję mi się,żebyś sobie w ogólniaku poradził,jednakże w technikum jest podobno jeszcze trudniej
ale możesz spróbować technikum,najwyżej jeśli Ci nie wyjdzie,to za rok pójdziesz do zawodówki.
Po liceum masz maturę ale nie masz zawodu
Po technikum masz chyba to i to z tego co się orientuję
A po zawodówce masz tylko zawód.. co często o dupę można rozbić.
chodzę do technikum, nie pochwalam...
Żałuje..
może jednak w innym byłoby łatwiej...
A może zawodówka, a potem technikum uzupełniające?
Ja chodze do technikum elektronicznego, i po pół roku stwierdziłam, że to nie dla mnie...
Ale teraz już żal mi się przenosić, nadrabiać cały rok, poza tym jestem przewodniczącą SU..
z dwojga złego technikum lepsze.
po zawodówce masz tylko zawód. I dużo tym świskiem nie zawojujesz.
A po technikum masz i mature i jakiś zawód więc to raczej lepsze.
Męczysz sę 4 lata ale jesli interesuje cię jakiś dany 'fach' to nie mecz się w zawodówie.
ja sama jestem w lo bo nie wiedziałam gdzie chce iść dalej i nie żałuje że taką decyzję podjełam. Za rok mature pisze i mam zamiar robić jakieś studium związane z moją pasją a potem studia jakieś powazniejsze. co wyjdzie z tego, nie wiaodmo