niedługo kończę gimnazjum . wiem do jakiej szkoły chciałabym pójść .mianowicie do liceum w Poznaniu . tylko mam pytanie czy można wybrać sobie 2 profile w jednej szkole? czy to zwiększy moje szanse dostania się do tej szkoły?
lista tematów
pytanko strona 2 z 3
Konto usunięte: mam na oku klasę humanistyczną rozszerzony WOS i historia
lub
europejska:WOS lub geografia
mialo być WOS i geografia? bo nie jestem pewna czy dobrze zrozumialam
jesli tak, to porownaj sobie ktory przedmiot da ci wieksze mozliwosci: geografia czy historia? spr na jakie studia mozesz pojsc po tych przedmiotach
jesli nie wiesz co bardziej lubisz to porownaj sobie swoje oceny i moze to ci pomoze
bo jesli masz sie męczyc z czyms co ci w ogole do glowy nie wchodzi to to nie ma sensu
sory pomyliłam się
Konto usunięte: jesli tak, to porownaj sobie ktory przedmiot da ci wieksze mozliwosci: geografia czy historia? spr na jakie studia mozesz pojsc po tych przedmiotach
patrzyłam ale jakoś jak narazie żadne do mnie nie przemawiają
Konto usunięte: jesli nie wiesz co bardziej lubisz to porownaj sobie swoje oceny i moze to ci pomoze
bo jesli masz sie męczyc z czyms co ci w ogole do glowy nie wchodzi to to nie ma sensu
ale chyba wybiorę ten przedmiot rozszerzony z którego będę miała lepszą ocenę na koniec gimn.
tylko zastanawiam się czy w tej humanistycznej nie jest zbyt ciężko
Konto usunięte: ale chyba wybiorę ten przedmiot rozszerzony z którego będę miała lepszą ocenę na koniec gimn.
tylko zastanawiam się czy w tej humanistycznej nie jest zbyt ciężko
jeżeli wolisz przedmioty humanistyczne to dasz sobie radę..
a w życiu nie zdecydowałabym się na humana bo nienawidzę takich przedmiotów;))
nienawidzę przedmiotów ścisłych i wszystko co z nimi związane
nie mam wyboru muszę iść do humana...nigdzie indziej się nie nadaje...
he he ....Ja też niby kończe gim... ale też mam problem z dalszymi szkołami...Wiecie może o jakis szkołach plastycznych ..??
w kazdej szkole mozesz wybrac dowolna ilosc klas ale mozesz wybrac tylko 3 szkoly :) a ilosc klas jaka chcesz i ukladasz je w takiej kolejnosci do ktorej najbardziej chcialbys sie dostac ;)