.. można u was w sql się malować ? ;dddd . `
| . ` jak wy malujecie się do sql o ile wgl to robicie ? d;
;*.
lista tematów
szkolny make-up ;dddddd . strona 1 z 3
tak. Można.
Jednak dziewczęta malujące się zbyt wyzywająco są upominane przez te wrażliwsze nauczycielki.
Nauczycielki drażnią je pytaniami po co i dlaczego tak długo, aż stwierdzą na drugi dzień, że nie warto się tak malować :d
tuszuję rzęsy i maluje kredką.
w LO tak, ale w gimnazjum nieraz kazali mi się iść umyć do łazienki.
Tusz, kredka, podkład i błyszczyk- w sumie wszędzie tak samo się maluję- nieważne czy do szkoły czy na imprezę
U mnie w szkole tylko dwie nauczycielki zwracają uwagę dziewczynom jak mają zbyt ostry makijaż.
Nie przesadzam z makijażem.
To zależy od humoru i w ogóle od wolnego czasu rano..
jeśli mam wystarczająco dużo czasu przed szkołą to maluję rzęsy i używam kredki do oczu. Czasem nakładam na twarz fluid. Ale nie tonami jak niektóre laski
Konto usunięte: Moja szkoła ma dobry poziom nauczania jak i ludzi w niej przebywających, także żadnych krzyków mody nie ma.
A co ma wspólnego poziom nauczania szkoły albo kultura osobista czy poziom intelektualny danej osoby z makijażem czy modą? ;d
Moja szkoła też ma dobry poziom nauczania, nie dostaje się tam byle kto, a pomimo tego dużo dziewczyn chodzi po korytarzach mocno wymalowanych i wystrojonych.
Moim zdaniem to ma się jak piernik do wiatraka.
nie maluje sie do szkoly, jest zakaz, i bardzo dobrze, hehe
a jezlei juz ktores sie zdazry wymalowac to londuje w laziece z nauczycielem i chcac nie chcac musi zmyc:)
Konto usunięte: A co ma wspólnego poziom nauczania szkoły albo kultura osobista czy poziom intelektualny danej osoby z makijażem czy modą? ;d
wiele.
u mnie jest tak, że szkoły z wyższym poziomem nauczania mają 'porządnych uczniów', żadnych porażek modowych, przesadzonych makijaży.
Natomiast w tych słabszych szkołach jest misz masz, niektóre panie lepsze od Joli R.
Konto usunięte: Moja szkoła też ma dobry poziom nauczania, nie dostaje się tam byle kto, a pomimo tego dużo dziewczyn chodzi po korytarzach mocno wymalowanych i wystrojonych.
dlatego napisałam MOJA SZKOŁA i wyraziłam MOJE ZDANIE.
ja np w sql sie maluje lekko tuszem i kredką .. czasem coś odwali naszej dyrze i łazi po klasach i zabiera umalowane `zbyt mocno` dziewczyny ze sobą do łazienki i karze się zmyć , ale rzadko kiedy tak sie dzieje.. a nauczyciele nic nie gadają .
;d
wiem przecież
Konto usunięte: wiele.
u mnie jest tak, że szkoły z wyższym poziomem nauczania mają 'porządnych uczniów', żadnych porażek modowych, przesadzonych makijaży.
Natomiast w tych słabszych szkołach jest misz masz, niektóre panie lepsze od Joli R.
a to kiedy dziewczyna jest inteligentna, wtedy ma już zakaz malowania się?
a co do szkoły- to u mnie nie tyle przesadzają z makijażem co z ubiorem- niektórym stringi ze spodni wyłażą i nawet mi się wydaje że robią to specjalnie. Jakby jeszcze miały czym się chwalić i co pokazywać.
a laski w stylu Joli R to można spotkać w każdej prawie zawodówie
robią to z rosądkiem tak trudno pojąć ?
a dlaczego w zawodówie ? odpowiedz sobie sama na to pytanie.
Konto usunięte: ja np w sql sie maluje lekko tuszem i kredką .. czasem coś odwali naszej dyrze i łazi po klasach i zabiera umalowane `zbyt mocno` dziewczyny ze sobą do łazienki i karze się zmyć , ale rzadko kiedy tak sie dzieje.. a nauczyciele nic nie gadają .
w gimnazjum miałam taką nauczycielkę z matematyki, po czasie przyzwyczaiła się ;)