Czy to możliwe żeby w zadaniach otwartych było A.B.C.D ? [ Z końcowym wynikiem całego zadania ] Mam nadzieje ze wiecie o co mi biega.
Juz od trzeciego nauczyciela słyszymy cos takiego. Wg mnie to mało prawdopodobne...
ale rozne rzeczy wprowadzaja o.O
lista tematów
Egzamin gim. - pytanie strona 2 z 2
Zadanie otwarte to zadanie w ktorym nie masz podanych A B C D. Liczysz sama, czy tam wpisujesz zdania, w zależności od polecenia.
Ale na przykład w matematyce nieraz masz zadanie i do tego 4 odpowiedzi A B C D właśnie, ale żeby sięna którąś zdecydować musisz zadanie policzyć..
Konto usunięte: Ale na przykład w matematyce nieraz masz zadanie i do tego 4 odpowiedzi A B C D właśnie, ale żeby sięna którąś zdecydować musisz zadanie policzyć
i to jest właśnie przykład zadania zamkniętego. jeśli są odpowiedzi do wyboru, to chyba oczywiste, że jest to zadanie zamknięte i liczy się jedynie poprawnie zakreślona odpowiedź.
Konto usunięte: Czy to możliwe żeby w zadaniach otwartych było A.B.C.D ? [ Z końcowym wynikiem całego zadania ] Mam nadzieje ze wiecie o co mi biega.
Juz od trzeciego nauczyciela słyszymy cos takiego. Wg mnie to mało prawdopodobne...
ale rozne rzeczy wprowadzaja o.O
U mnie w szkole śmiała się jedna z nauczycielek,że kiedyś tak będzie...
Raczej niemożliwe,żeby tak było,ale kto wie. ;)