Czy to możliwe żeby w zadaniach otwartych było A.B.C.D ? [ Z końcowym wynikiem całego zadania ] Mam nadzieje ze wiecie o co mi biega.
Juz od trzeciego nauczyciela słyszymy cos takiego. Wg mnie to mało prawdopodobne...
ale rozne rzeczy wprowadzaja o.O
lista tematów
Egzamin gim. - pytanie strona 1 z 2
no wiem ze zadania otwarte to otwarte
Mówili nam że być może będzie A,B,C,D w otwartych. Tzntrzeba bedzie liczyc itd ale koncowy wynik zaznaczyc w A albo B itd :D
moim zdaniem może to troche ułatwić sprawę;
po każdym zadaniu otwartym należy zapisać odpowiedź słownie, więc jakby komus się zapomniało to luzik :P
ale punktowane będzie metoda liczenia, 1 punkt jest za zapisanie odpowiedzi, tudzież zaznaczenie jej. :D
Jak pierwszy raz nam to powiedzili to wysmialismy nauczyciela ze z nas kpi.
Potem drugi inny nam to mowil... i dzis kolejny :D musialam sie dowiedziec czy to sciema czy prawda
ale na matematycznym jest tylko jedna odpowiedź.
dokładnie.
nie sądzę, zeby coś Wam wprowadzali kilka dni przed egzaminem..
Chociaz to ułatwia sprawę, bo jeśli macie podane 4 odpowiedzi, a wynik Wam wyjdzie zły, to od razu wiecie, że gdzies się pomyliliście..
Ale wg. mnie to jakaś głupota.. Może im chodziło o to, że będzie zadanie zamknięte (na abcd), ale żeby je zaznaczyć, trzeba zrobić jakieś trudniejsze obliczenia?
to jasne, ale miałam na myśli egzamin humanistyczny.
Konto usunięte: Ale wg. mnie to jakaś głupota.. Może im chodziło o to, że będzie zadanie zamknięte (na abcd), ale żeby je zaznaczyć, trzeba zrobić jakieś trudniejsze obliczenia?
tak to już chyba kiedyś było.