Witam mam krótkie pytanie...moja siostra(cioteczna) ma urodziny 18-naste i nie wiem co jej kupić podrzućcie parę fajnych pomysłów albo może... co wy dostaliście fajnego na urodziny i wam się spodobało...i jeszcze jedno czy ktoś wie ile pieniędzy daje chrzestny swojej chrześnicy na 18-naste urodziny...
lista tematów
18-nastka.... co mozna kupic siostrze na osiemnastke
Konto usunięte: Witam mam krótkie pytanie...moja siostra(cioteczna) ma urodziny 18-naste i nie wiem co jej kupić podrzućcie parę fajnych pomysłów albo może... co wy dostaliście fajnego na urodziny i wam się spodobało...i jeszcze jedno czy ktoś wie ile pieniędzy daje chrzestny swojej chrześnicy na 18-naste urodziny...
wibrator:DDD
1 mln...mysle,że starczy:P
Ale to jest dział dot. szkoły. Na Hyde Parku mogłaś spróbować, tam więcej osób czyta ;) Nie, że się czepiać, to tylko rada ;)
jak już napisałam w tym dziale to niech tak zostanie....zależało mi na odpowiedzi na to pytanie a sugestii o dział...ale dzięki za podpowiedz...
tyle lat..a nawet nie potrafisz pomyśleć:p---------dobrze ze ty błysnęłaś inteligencja bo tak to chyba bez twojej rady wszystkie 18-naski były by klapa bez prezentów i to z pomysłowością z najwyższej polki...zal jakie dzisiaj puste myślenie....z prezent z wibratorem to już stary pomysł nic nowego tu nie wniosłaś...szukam bardziej ambitnego prezentu....