Witam mam krótkie pytanie...moja siostra(cioteczna) ma urodziny 18-naste i nie wiem co jej kupić podrzućcie parę fajnych pomysłów albo może... co wy dostaliście fajnego na urodziny i wam się spodobało...i jeszcze jedno czy ktoś wie ile pieniędzy daje chrzestny swojej chrześnicy na 18-naste urodziny...
18-nastka.... co mozna kupic siostrze na osiemnastke
mi tez jest trudno bo nie utrzymuje z nią bliskich kontaktów i do tego jest miedzy nami różnica wieku... ja już dawno miałam 18-stke....a ona jest spokojna zwykłą dziewczyna lubiąca historie i cięższa muzykę..tyle wiem i dlatego napisałam bo ciężko jest wybrać prezent...
to może kup jej jakas ksiazke..ostatnio widzialam w ksiegarni fajnie obrobione rożne ksiazki historyczne..lub jakas plyte,,zorientuj sie jakie lubi zespoły...
chociaz na 18 to cos śmiesznego... albo jakas srebrna biżuterie...ja tego dostałam sporo...(najlepszy prezent srebro) przydatne i zawsze w modzie:)
ok ....pomysł z biżuterią jest dobry .. chyba nie ma takiej dziewczyny która by nie lubiła biżuterii...w tym jest wybór..wiem może to będzie dobra decyzja...
Jak lubi historię to kup jej książkę Normana Davies'a ,pt. "Europa Walczy 1939-1945". Książka napisana zrozumiałym językiem na pewno się spodoba.
Dostaniesz ją w każdym Empiku ( cena ok. 70zł więc w sam raz )
jak dziewczyna jest wyluzowana, ma do siebie dystans i jesteście w miarę dobrymi kumpelami, kup jej wibrator
sporo moich koleżanek dostało na osiemnastkę mechanicznego pana i zadowolone są ;D
Wiesz co jak nie masz pomysłu to wybierz się do jakiegoś orginalnego sklepu i kup jej jakiś fajny ciuch:P
Ja tak zrobiłam i to był dobry pomysł:)