aha
ja nie przesiaduje na fotce.pl ani tez nie ogladam mtv . i nie czytam bravo tylko victora gimnazjialiste

a średnią w 1 klasie miałam 5.2 . i jestem dobrą uczennica tylko moja najsłabsza strona to wlasnie polityka. ale widac to jest zbyt trudne do zrozumienia.. Oczywiscie dziekuje za pomoc ale nie wiem po co ta krytyka. Albo nie, w sumie dobrze piszecie, może inni skorzystają. No dobra ale nie pisze na temat,
wróćmy jeszcze do tego frajera smielaq89.. No sory koleś rozumiem że masz zapewne mature zdaną na 100% i jestes na dobrych studiach no to kozaczysz. Sama mam takiego znajomego który tak teraz cwaniaczy jak Ty. Tylko nie iwem po jaką cho.lere. Przeciez to strasznie odpycha ludzi. jestes przemądrzały i potrafisz tylko krytykowac i wyśmiewać sie z ludzi którzy nie mają takiego talentu do nauki jak ty? No sory ale chyba nie tędy droga. Nie każdy jest tak ambitny i tak przyswaja wiedzę, każdy człowiek ma swoje mocne ale i słabe strony i trzeba to uszanować a nie krytykować i jeszcze bardziej dołować :/ Nie mowie to oczywiscie o lenistwie, ale niektorzy (np. ja

) naprawde sie starają z np. nauką.. to ze napisalam na tym forum nie znaczy ze oczekuje ze ktos zrobi to dla mnie, po prostu chcialam zobaczyc pomysły innych oraz sugestie. I fakt moze sie wygłupiłam pisząc że kompletnie nie mam o niczym pojęcia, no bo trochę mam i trzeba było to inaczej ująć w słowa a nie tak beznadziejnie xD
wiec koles przestan pisac takie posty bo nikt cie tu nie chce
z poważaniem
Ja
niepozdrawiam ^^