lista tematów
SZPANOWANIE xD strona 3 z 4
hm.....czy nie zauwazyliscie ze niektorzy w szkole chca przyszpanowac???swoim wygladem???uborem, fryzura....fakt trzeba jakos wygladac ale bez przesady to nie wypad na dyske...:P:P:jezyk:
Z drugiej kasy jak masz kasę to czemu nie?
Jak ja mam pieniądze, to lubię się dobrze ubrać. Nie widzę powodu do krycia się z czymś fajnym, bo ktoś coś pomyśli
Jakbym miał się przejmować kimś to już dawno porzuciłbym szerokie spodnie.
Chodzisz jak chcesz. Jak ktoś jest bogaty, to z czasem już nie zwraca uwagi na swoje ubranie, tym bardziej nie myśli że ktoś go ma za szpanera.
No chyba, że faktycznie ktoś przegina, lata z głośnikami do mp3ki w kieszeni i robi zamieszanie, z takich osób się śmieję
Szpanerstwo jest jak masz swoją kasę, zarobisz ją sam - ok.
Ale jak dostajesz od rodziców i udajesz kogoś to jesteś frajerem. Pozerstwo.
Tyle sądzę na ten temat.
nie chodzi o to zeby zle wygladac , lecz zeby byl to stroj schludny , nie wyzywajacy ...
Konto usunięte: Mozesz byc przewodniczaca szkoly czy kalsy i napisac pismo do dyrektora ze jest jak jest, i chcesz aby wprowadzil mundurki czy jakies ograniczenia...
mysle ze zostala by zlinczowana ...
dla jednych jakaś fryzura będzie oznaką szpanu, dla innych chęcią bycia oryginalnym.
Myślę, że kwestia wyglądu to delikatna rzecz i dość względna.
Dla jednych widok odsłoniętych ramion będzie czymś odrażającym dla innych wręcz normalny :)
w mojej szkole była ankieta dotycząca mundurków szkolnych. Z ankiety wyszło, ze większośc uczniów chciałoby mundurki w szkole. jednak dyrektorka stwierdziła, że pomysł w naszej szkole nie przeszedłby więc wprowadziła nakaz noszenia stroju schludnego. jaki to strój- to już indywidualna kwestia.
Dziewczyny chyba żartujecie. Mundurki?? Po co to w ogóle?? Moim zdaniem to jest głupie tak samo jak szpanowanie. Najbardziej nie cierpię jak ktoś szpanuje że pali w szkole. A najbardziej jak to robią dziewczyny.
Konto usunięte: hm.....czy nie zauwazyliscie ze niektorzy w szkole chca przyszpanowac???swoim wygladem???uborem, fryzura....fakt trzeba jakos wygladac ale bez przesady to nie wypad na dyske...:P:P
bluzki przed pepek czy jakieś miniówy to faktycznie jest przesada.
ale jak ktoś ma pieniądze żeby się ładnie ubrać to czemu ma tego nie zrobić.
a z włosami jest przegięcie jak się ich nie myje.
a za mundurkami jestem na ale w mojej szkole ich nie wprowadzą a szkoda.
Oh you're so naive yet so...
moim zdaniem too każdy się ubiera tak jak go stać na too.
jeżeli komuś rodzice zapewnili lepsze ciuchy, to czemu z tego nie korzystać...
na pewno każdy chciałby polatać w markowych ciuchach... NORMALKA :)
Konto usunięte: Jednak uważam, że autorce tematu chodziło o wieksza liczbe osób w szkole, które ubierają się modnie czy w swoim stylu.
jezeli nosza spodnie za 600 zl ale sa normalne nie z dziura na pupie to nic jej do tego .... modnie ok . ale z pewnymi granicami :)
he wydaje mi sie ze w mojej szkole wynik bylby inny :)
to nie jest normalne ... jak by u nas nauczyciel sie do takiego czegos przyczepil to by go wszyscy wysmiali .. zreszta chyba nie ma prawa tak ingerowac w twoj ubior pasemka to nie gole cycki ...
Konto usunięte: Dziewczyny chyba żartujecie. Mundurki?? Po co to w ogóle?? Moim zdaniem to jest głupie tak samo jak szpanowanie. Najbardziej nie cierpię jak ktoś szpanuje że pali w szkole. A najbardziej jak to robią dziewczyny.
widać, że jesteś w gimnazjum.
Konto usunięte: jezeli nosza spodnie za 600 zl ale sa normalne nie z dziura na pupie to nic jej do tego .... modnie ok . ale z pewnymi granicami :)
I tu się pojawia bardzo bliskie uczucie nam, ludziom - zazdrość. ;)