lista tematów
SZPANOWANIE xD strona 2 z 4
hm.....czy nie zauwazyliscie ze niektorzy w szkole chca przyszpanowac???swoim wygladem???uborem, fryzura....fakt trzeba jakos wygladac ale bez przesady to nie wypad na dyske...:P:P:jezyk:
Konto usunięte: hm.....czy nie zauwazyliscie ze niektorzy w szkole chca przyszpanowac???swoim wygladem???uborem, fryzura....fakt trzeba jakos wygladac ale bez przesady to nie wypad na dyske...:P:P
ale jeśli ktoś ubiera się po prostu ładnie, i dba o swój wygląd, to nie zaczy że chce się wywyższać :P
Ja osobiście do szkoły idę jak na randkę nie, no bez przesady, ale chodzę tak jak mi się podoba
Konto usunięte: nie zawsze dyrektor moze zgodzic sie na takie cos...zwylke to lekcewaza...a rodzice???ze zaduze wydatki..
Wiesz mylisz sie, zapewniam Cie ze i Twoim rodzicom na reke ze bedziesz chodzila do szkoly jak uczen a nie jak na "randke". A dyrektor nigdy nie zlekcewazy takiej wiadomosci od uczniow, bo skoro uczniowie sie sami prosza o mundurki to dla niego lepiej tymbardziej ze wzrosnie renoma jego szkoly...
u nas w sql byly dofinansowania na mundurki,
niestety u mnie nadal są mundurki.. ale nie narzekam:P dobre na sciagi heh;p...
u mnie w sql jest plan naprawczy czy jakos tak,
ubior to mudnurek ;) a w dzien mundurka mamy byc ubrani w mundurek i spodnice od niego, zakaz farbowania wlosow ( jezeli sie wyfarbuje to obnizone zachowanie o stopien) nie wspominajac o makijazu i malowaniu paznokci..
u mnie w szkole nie ma szpanowania...
a takie szare myszki sa zwykle zazdrosne o ciuchy i robia problemy... dlaczego jest tak ze osoby z lepszymi ubraniami sa bardziej towarzyskie i otwarte na swiat?
mundurki?? to wogóle był żal
każdy ma swój styl i ubiera się jak chce chociaż fakt niektórzy przesadzają
tak mowisz bo jeszcze mloda jestes.. ja niewiele starsza ale w mundurku moglabym chodzic do szkoly.. niestety nie mialam okazji.
Ps. A nigdy ogladajac jakies amerykanskie filmy nie zazdroscilas tym dziewczynom super strojow szkolnych? bo ja owszem... pozatym taka szkola jest juz za lepsza uwazana.. wszytkie o najlepszej renomie posiadaja mundurki .. dlaczego?