Elo.
I jak wam poszło?
Jakie macie zdanie na temat tego testu?
Ja myśle, że nie było źle . ;)
lista tematów
probny test gimnazjany.
Konto usunięte: nie koniecznie, ja tez orłem z matematyki nie byłam a miałam bardzo dobry wynik z matematycznych zadan ;p
mamy Ci zazdrościć? ech, ja jestem noga z matmy to oczywiste,że mam słabe wyniki z tego przedmiotu. Nie wiem, czy miałaś szczęście, czy od razu nauczyłaś się matmy, ale wierzyć mi się w to nie chce. Amen.
Mam sczerniałą duszę. Bo czym bez Ciebie jest lato wspaniałe? Gdy Ciebie nie ma nawet ptaki milkną.
Marilyn Manson and Hey Fan ♥
Konto usunięte: pamietam o czym była, ale nie pamietam szczegolowo charakterystyk bohaterow itp. Zreszta zalezy tez jakie, bo sa takie lektury po ktore siegalam wiecej niz raz i czesto do nich wracalam bo mnie ciekawily ale byly tez takie ktore wrecz na odwrot
Przed gimnazjalnym są powtórki z tych najwazniejszych wiec się o to nie martw ;]
Chyba ze masz jakąś słabą szkołę
Konto usunięte: mamy Ci zazdrościć? ech, ja jestem noga z matmy to oczywiste,że mam słabe wyniki z tego przedmiotu. Nie wiem, czy miałaś szczęście, czy od razu nauczyłaś się matmy, ale wierzyć mi się w to nie chce. Amen.
Nie, po prostu potrafie pomyslec logicznie jak sie skupie ;)
Nikt Ci nie karze niczego zazdroscic, po prostu widze ze nie potrafisz przelknac tego ze ktos mimo slabszych wynikow moze dobrze napisac test
zaraz mi pewnie powiesz,że to badziewna szkoła.;) nie spodziewam się po Tobie niczego więcej, z tego co wiem jest to szkoła o jednym z najwyższych poziomów w Poznaniu. Ale kurczę, co szkoła ma do wiedzy? Wiedza to coś indywidualnego, szkoła jedynie może pomóc.
Mam sczerniałą duszę. Bo czym bez Ciebie jest lato wspaniałe? Gdy Ciebie nie ma nawet ptaki milkną.