Elo.
I jak wam poszło?
Jakie macie zdanie na temat tego testu?
Ja myśle, że nie było źle . ;)
lista tematów
probny test gimnazjany.
no dokładnie;p kozakowac kazdy potrafi a sie okaze ze plakac bedzie w 3 klasie;p
Zreszta testy niekoniecznie sa odzwierciedleniem wiedzy, iz byly nie raz takie przypadki ze osoby 5tkowe dobrzy ucznikowie, konkursowicze, pisali bardzo słabo i był potem płacz
a wszystko przez stres stres stres
Konto usunięte: Myslicie ze na tym prawdziwym tescie juz w kwietniu walna np jakas lekture? Czy boją sie afery jak w zeszłym roku?
Tak. Ministerstwo przecież mówiło, że teraz na testach będą lektury... Dla mnie to i lepiej;] Omawiamy je bardzo dokładnie itp...
Naprawdę tak ciężko jest przeczytać te kilka książek?
A test był taki średni. Polski uwielbiam, ale jednak małe trudności z testem miałam. No ale 35pk powinnam mieć na 99,9% xD
Konto usunięte: hahahahah NO W TWOIM WIEKU mowilam to samo bo te testy jakie robilismy w 2 klasie probne to byl wlasnie banał, tym razem bylo troszke inaczej
ale ja nie mówię słońce o testach w 2 klasie, tylko o tych z 3 ;) nie odwracaj tu teraz kota ogonem, nie znacie podstawowych zagadnień i tyle.
wymądrzam się? napiętnowałam tylko Waszą wiedzę, a w zasadzie jej brak.
Mam sczerniałą duszę. Bo czym bez Ciebie jest lato wspaniałe? Gdy Ciebie nie ma nawet ptaki milkną.
Marilyn Manson and Hey Fan ♥
Mam sczerniałą duszę. Bo czym bez Ciebie jest lato wspaniałe? Gdy Ciebie nie ma nawet ptaki milkną.