blondynkaax3
blondynkaax3
  21 grudnia 2008 (pierwszy post)
Tak a propos zagrożeń: jak to jest, że w niektórych szkołach bardzo łatwo jest wyjść z zagrożeń, a w innych nie da się za _uja? :ninja:
Jestem w 1 LO, mam kilka koleżanek w moim wieku, też chodzą do LO, ale wszystkim udało się wyjść z zagrożeń i nawet mówiły, że wystarczyło im zgłosić się do odpowiedzi i już im znikało zagrożenie. Ja poprawiałam sprawdziany, zgłaszałam się, chodziłam za nauczycielkami, a i tak mam jedną poprawkę na semestr. ;/
W sumie to nie koniec świata, ale zastanawia mnie to, że w niektórych szkołach zdają z klasy do klasy bez problemu, a w innej szkole trzeba się nieźle nagimnastykować żeby mieć chociaż te 2 . :ninja: :and:
Clyde
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 7
Clyde
  22 grudnia 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Jestem w 1 LO, mam kilka koleżanek w moim wieku, też chodzą do LO,

a kogo to obchodzi? :P też mam koleżanki i kolegów, co w związku z tym? :zonk: :ziew:
Mam sczerniałą duszę. Bo czym bez Ciebie jest lato wspaniałe? Gdy Ciebie nie ma nawet ptaki milkną.
Marilyn Manson and Hey Fan ♥
pearl188
pearl188
  22 grudnia 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: W sumie to nie koniec świata, ale zastanawia mnie to, że w niektórych szkołach zdają z klasy do klasy bez problemu, a w innej szkole trzeba się nieźle nagimnastykować żeby mieć chociaż te 2 .

u mnie bez problemu. wystarczy poprawić prace klasowe zgłosić się do odpowiedzi i już jest 2 :mrgreen:
Paulinka4xD
Paulinka4xD
  22 grudnia 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: W sumie to nie koniec świata, ale zastanawia mnie to, że w niektórych szkołach zdają z klasy do klasy bez problemu, a w innej szkole trzeba się nieźle nagimnastykować żeby mieć chociaż te 2 .

różnice poziomów ?
ShinyStern
ShinyStern
  22 grudnia 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Było się wcześniej starać, głąbie.

racja :tak: :tak:
czepus444
czepus444
  22 grudnia 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: racja

Co sie udzielasz jak ty nie lepsza w nauce jestes ;> :zonk:
ShinyStern
ShinyStern
  22 grudnia 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sie udzielasz jak ty nie lepsza w nauce jestes ;>

a skad mozesz to wiedziec :ninja:
czepus444
czepus444
  22 grudnia 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: a skad mozesz to wiedziec

No widzisz a jakos wiem ;>:D
ShinyStern
ShinyStern
  22 grudnia 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: No widzisz a jakos wiem ;>:D

:and: :and:
czepus444
czepus444
  22 grudnia 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: ShinyStern:

ty sie zastanow nad tym co ty robisz:d
kathariss
kathariss
  22 grudnia 2008

Zależy jaki jest poziom w danej szkole

Niuniek0308
Niuniek0308
  22 grudnia 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: W sumie to nie koniec świata

otóż to :zonk:
justisssia
justisssia
  22 grudnia 2008

To zależy od nauczyciela.

bwg
bwg
  22 grudnia 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: blondynkaax3

widocznie nie jesteś atrakcyjna :and:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.