Czesc ;*
Mam problem !
Jutro ide do szkoly angielskiej poniewaz obecnie mieszkam w Anglii...
No a problem moj tkwi w tym ze angielskiego nie umiem za cholere , nie rozumiem prawie nic , czy inni z roku mnie zaakceptuja...
No i czy znajde z kims jakis wspolny jezyk jesli nadarzy sie ze bedzie jakis polak badz polka na moim roku na tym samym kierynku...
moze temat wydaje sie Wam glupi ale jak ja mysle ze jutro ide do tej szkoly zaczyna mnie glowa bolec i brzuch...
lista tematów
pomocy ! angielska szkola ! strona 1 z 3
Konto usunięte: Czesc ;*
Mam problem !
Jutro ide do szkoly angielskiej poniewaz obecnie mieszkam w Anglii...
No a problem moj tkwi w tym ze angielskiego nie umiem za cholere , nie rozumiem prawie nic , czy inni z roku mnie zaakceptuja...
No i czy znajde z kims jakis wspolny jezyk jesli nadarzy sie ze bedzie jakis polak badz polka na moim roku na tym samym kierynku...
moze temat wydaje sie Wam glupi ale jak ja mysle ze jutro ide do tej szkoly zaczyna mnie glowa bolec i brzuch...
no wiec tak, to zalezy od tego z iloma polakami bedziesz chodzila do szkoly. np. kiedy ja szlam do szkoly to tylko ja i moja siostra bylysmy polkami, wiec ogolnie przyjeto nas cieplo i wszyscy sie nami interesowali. no ale to zalezy od tego, na jakich ludzi trafisz. po prostu radze ci sie nie przejmowac, nie bedzie tak zle :D
Konto usunięte: moze temat wydaje sie Wam glupi ale jak ja mysle ze jutro ide do tej szkoly zaczyna mnie glowa bolec i brzuch...
Nie denerwuj się. To po pierwsze. A po drugie to dam głowę, że znajdzie się ktoś, kto jest w takiej samej sytuacji jak Ty. Nie ma co martwić się na zapas. Trzeba myśleć pozytywnie.
@TylkoTyKoteczkuUu:
wlasnie, a dlaczego teraz dopiero zaczynasz szkole? przeciez poczatek roku szkolnego byl 4 wrzesnia o ile sie nie myle
Konto usunięte: no wiec tak, to zalezy od tego z iloma polakami bedziesz chodzila do szkoly. np. kiedy ja szlam do szkoly to tylko ja i moja siostra bylysmy polkami, wiec ogolnie przyjeto nas cieplo i wszyscy sie nami interesowali. no ale to zalezy od tego, na jakich ludzi trafisz. po prostu radze ci sie nie przejmowac, nie bedzie tak zle :D
a Wy sie nie przejmowalyscie ?
ja jak bylam na tym spotkaniu taka depreche mialam ze lepiej nie opowiadac...
Konto usunięte: No a problem moj tkwi w tym ze angielskiego nie umiem za cholere , nie rozumiem prawie nic , czy inni z roku mnie zaakceptuja...
trudne pytanie, nie znam osobiscie żadnego anglika ;]
Konto usunięte: No i czy znajde z kims jakis wspolny jezyk jesli nadarzy sie ze bedzie jakis polak badz polka na moim roku na tym samym kierynku...
na pewno znajdziesz ;]
a nie lepiej wrocic do ojczyzny ? do krainy płynacej miodem i mlekiem ?