Już za 3 dni matura próbna... właśnie... jak to jest u was przygotowujecie się jakoś specjalnie, czy olewka co będzie to będzie w końcu to próbna?
co zdajecie..?
lista tematów
matura próbna strona 3 z 3
dobra to jak ktoś pisze maturę z gery rozszerzonej z operonu, to niech da znać co było :P Może to samo w piątek dostaniemy ;]
Ja mam maturę z Operonu tj. 26- 28 listopada oraz z OKE 6-8 stycznia.
Piszę polski, angielski i biologię w podstawie oraz rozważam nad rozszerzeniem z geografii. Co do mojego obecnego toku nauki to jest on bardzo wolny, powodem jest lenistwo, ale trzeba być dobrej myśli. :)
aaPaulinka: dobra to jak ktoś pisze maturę z gery rozszerzonej z operonu, to niech da znać co było :P Może to samo w piątek dostaniemy ;]
Raczej wszyscy piszą to w tym samym dniu bo u mnie przedmioty dodatkowe również są w piątek ;)
Konto usunięte: Już za 3 dni matura próbna... właśnie... jak to jest u was przygotowujecie się jakoś specjalnie, czy olewka co będzie to będzie w końcu to próbna?
Polski, angielski(na podstawie) i chemię, biologię, fizykę(rozszerzenie)xD
Konto usunięte: Już za 3 dni matura próbna... właśnie... jak to jest u was przygotowujecie się jakoś specjalnie, czy olewka co będzie to będzie w końcu to próbna?
co zdajecie..?
SWiesz mnie narazie czeka egz. gim. ale matura to matura..nawet probna jest wazna ;p bo sprawdzasz swoje miejetnosci itd. Ale zamiast tu pisac czy cos to powtarzaj sobie cos :)