w odpowiedziach jest , że ma wyjść wynik 5 .. także nie wiem czy błąd w druku czy ja coś źle policzyłam
Powyższy post wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.
kaziudarek87
4 Noviembre 2008
Wysokość ostrosłupa prawidłowego czworokątnego jest równa 8. Krawędź boczna jest
nachylona do płaszczyzny podstawy pod kątem °40 . Oblicz objętość tego ostrosł upa.
Reputacja: -5 |
BluzgometrTM: 82
Karolina
4 Noviembre 2008
Konto usunięte: Wysokość ostrosłupa prawidłowego czworokątnego jest równa 8. Krawędź boczna jest
nachylona do płaszczyzny podstawy pod kątem °40 . Oblicz objętość tego ostrosł upa.
my ci całego rozwiązania nie będziemy podawali ;)
zrób sam, napisz rozwiązanie tu, i wtedy dostaniesz odpowiedź, bądź też wskazówki
Powyższy post wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.
Reputacja: -5 |
BluzgometrTM: 82
Karolina
4 Noviembre 2008
Konto usunięte: tylko ze nie mam zielonego pojęcia jak to zrobić
próbuj :)
to jest łatwe wystarczy pomyśleć.
poza tym trzeba kombinować tyle aż się rozwiąże .
ja potrafię siedzieć z godzinę nad jednym przykładem aż wyjdzie mi odpowiedni wynik