Ze względu iż starszy chciał żebym oceny przyniósł na karteczce to poprosiłem koleżanke żeby podrobiła pismo i mi wypisała jakieś tam oceny wymyślone. Teraz czekam na starszego ciekawe czy sie skapnie czy coś
Pytania :
Czy kiedyś podrobiliście oceny?
Jak ojciec pójdzie do szkoły zobaczyć czy mam takie oceny rzeczywiście i powie wychowawcy że wypisał mi inne na kartce to wychowawca może podać mnie do sądu za podrabianie pisma??
lista tematów
Oceny ^^ strona 2 z 4
Konto usunięte: ponieważ u mnie w szkole na wywiadówce kazdej wychówa daje kazdemu rodzicu kartke z ocenami jego dziecka, ktore wczesniej nauczycielka wypisuje :)
Więc nie ma jak :D
No u mnie też to jest
ale ze względu na to że miałem słabe oceny na koniec 2 gim to tera stary co tydzien chce moje oceny na kartce ;(
Konto usunięte: to trzeba się przyłożyć i mieć lepsze oceny. Jak poprawisz kilka ocen twój tata nie będzie chciał (chyba) twoich ocen na kartce co tydzień.
no niby tak ; d ale jakoś wieczorem sie poucze czy coś odrobie lekcje a na drugi dzien w sql wyskakuje na jakims przedmiocie kur wa i sprawdza zad. dom. o ktorym kur wa pol klasy nie wiedzialo i leci pała
Konto usunięte: no niby tak ; d ale jakoś wieczorem sie poucze czy coś odrobie lekcje a na drugi dzien w sql wyskakuje na jakims przedmiocie kur wa i sprawdza zad. dom. o ktorym kur wa pol klasy nie wiedzialo i leci pała
no różnie to bywa...
nie wiem... może jestem staroświecka ale ja jakoś nigdy nie miałam sytuacji, że nie wiedziałam o jakimś zadaniu domowym... a no i nie pała tylko minus xD