Ze względu iż starszy chciał żebym oceny przyniósł na karteczce to poprosiłem koleżanke żeby podrobiła pismo i mi wypisała jakieś tam oceny wymyślone. Teraz czekam na starszego ciekawe czy sie skapnie czy coś
Pytania :
Czy kiedyś podrobiliście oceny?
Jak ojciec pójdzie do szkoły zobaczyć czy mam takie oceny rzeczywiście i powie wychowawcy że wypisał mi inne na kartce to wychowawca może podać mnie do sądu za podrabianie pisma??
kasiaf15
27 października 2008
do sądu na pewno nie...ale pewnie będzie naganna i punkty minusowe...
Konto usunięte: Czy kiedyś podrobiliście oceny?
nie tyle oceny co podpis....:P:P
CzaczekXD
27 października 2008
Konto usunięte: ale pewnie będzie naganna i punkty minusowe
kur wa : / i tak wg. to gdzieś zgubiłem starą kartke w szkole i to właśnie dziś z jego podpisem podrobionym i nie wiem czy sprzątaczka znajdzie albo coś i da wychowawcy to trzeba być mną
kasiaf15
27 października 2008
Konto usunięte: to trzeba być mną
... przejmujesz sie....
zawsze musi byc ten 1 raz....
glupiajedza
27 października 2008
odważny jesteś...
moja mama zna każdą moją ocenę i dzięki temu nie mam takich problemów. Na twoim miejscu od razu przyznałabym się do prawdziwych ocen, bo to kiedyś na pewno wyjdzie na jaw.
CzaczekXD
27 października 2008
Konto usunięte: zawsze musi byc ten 1 raz
tzn? wpadka? ; d jak będe miał nagane to straszna lipa bo gdzie mnie przyjmą ? bo chce iść tera do ogólniaka ...
CzaczekXD
27 października 2008
Konto usunięte: Na twoim miejscu od razu przyznałabym się do prawdziwych ocen, bo to kiedyś na pewno wyjdzie na jaw.
Ta, to bym miał kare do końca roku na wszystko mam chyba w sumie z 10 pał a na karteczce jedną xD
kasiaf15
27 października 2008
Konto usunięte: moja mama zna każdą moją ocenę i dzięki temu nie mam takich problemów.
moją też ...bo musimy miec w szkole dzienniczki..;///
kasiaf15
27 października 2008
Konto usunięte: to straszna lipa
ale da sie przeżyc..:P:P
CzaczekXD
27 października 2008
Konto usunięte: dzienniczki
nie kazali nam już nosić w 6 klasie podst. teraz to albo sms'y do starych albo wywiadówki
CzaczekXD
27 października 2008
Konto usunięte: ale da sie przeżyc..:P:P
No jak mnie stary nie zadźga to i owszem
kasiaf15
27 października 2008
Konto usunięte: sms'y
..oo to jakis nowy sposób...tylko czy umia sie obsługiwac telefonami..:P:P
kasiaf15
27 października 2008
Konto usunięte: No jak mnie stary nie zadźga to i owszem
nie bedzie az tak zle na pewno..:P
barbieprostytutkas
27 października 2008
Konto usunięte: Czy kiedyś podrobiliście oceny?
ponieważ u mnie w szkole na wywiadówce kazdej wychówa daje kazdemu rodzicu kartke z ocenami jego dziecka, ktore wczesniej nauczycielka wypisuje :)
Więc nie ma jak :D
Sąd ? wątpie
CzaczekXD
27 października 2008
Konto usunięte: ..oo to jakis nowy sposób...tylko czy umia sie obsługiwac telefonami..:P:P