lista tematów
Najbardziej oczekiwane gry kolejnych lat :) strona 3 z 7
Wszystkie gry w jednym miejscu! Oczekiwane przez graczy :)
Co Nowego Roku są wydawane i oczekiwane nowe gry na platformy PS4/PC/XBOX/Nintendo Switch/ Plus niebawem na PlayStation5.
Wybierz platformę sprzętową, kategorię gry, tematykę gry oraz czy gra jest po czy przed premierą aby wyświetlić interesujące cię pozycje danej gry danego ROKU.
Tutaj możecie zamieszczać swoje oczekiwane Tytuły gier, filmiki z (YouTube) - Nie wolno zamieszczać linków do innych serwisów.
Można również wypowiadać się na temat danej gry, czego w niej brakuje, dlaczego ci się nie podoba/podoba itp.
Najbardziej oczekiwana przez mnie to.
1 - Cyberpunk 2077.
2 - Marvel's Avengers
3 - Crash Bandicoot 4: It’s About Time
HardStyle
Pobrałem DEMO i powiem że dość ta Fifa jest, jest lepsze sterownie piłkarzami niż w Fifie 18/19.
Zapewne też ja zakupię, hmm może też w piąteczek bo na 27 jest zapowiadana premiera :)
HardStyle
Ja wczoraj kupiłem w przedsprzedaży ale wysyłkę zaczynają prowadzić od jeden lub dwa dni przed premierą tak tam mieli w opisie
I dziś mi gościu pisał że jutro na 99% wyśle wiec na 99% powinienem ją mięć w najbliższy piątek lub czwartek
O czym nie złączenie po informuje
Ja kilka lat lub miesięcy temu na temat dem ci się już kiedyś wypowiadałem
że demo nie zawsze odzwierciedla pełną wersje gry tak było w moim przypadku przy PES 18 LUB 17 CHYBA
demo JEDNO A PEŁNA WERSJA DRUGIE
Mam przecież jeszcze laptopa. Sprzęt średniej klasy, ale wolfa na ustawieniach średnich jeszcze jako tako w miarę dobrze ciągnie. Fakt faktem, że tylko około 30 fps jest, bo karta w nim już leciwa no ale pograć można.
Jak zakupie tą Fife to poszukam. W De nie kupuję bo nie mam Polskiego języka i muszę za mówić z Polski ją.
HardStyle