lista tematów
Najbardziej oczekiwane gry kolejnych lat :) strona 1 z 7
Wszystkie gry w jednym miejscu! Oczekiwane przez graczy :)
Co Nowego Roku są wydawane i oczekiwane nowe gry na platformy PS4/PC/XBOX/Nintendo Switch/ Plus niebawem na PlayStation5.
Wybierz platformę sprzętową, kategorię gry, tematykę gry oraz czy gra jest po czy przed premierą aby wyświetlić interesujące cię pozycje danej gry danego ROKU.
Tutaj możecie zamieszczać swoje oczekiwane Tytuły gier, filmiki z (YouTube) - Nie wolno zamieszczać linków do innych serwisów.
Można również wypowiadać się na temat danej gry, czego w niej brakuje, dlaczego ci się nie podoba/podoba itp.
Najbardziej oczekiwana przez mnie to.
1 - Cyberpunk 2077.
2 - Marvel's Avengers
3 - Crash Bandicoot 4: It’s About Time
HardStyle
W nic już nie zagram, bo w piątek sprzedałem swój komputer do gier ze wszystkim grami. No a na obecnym typowo biurowym lapku to jedynie w pasjansa można grać. Za stary już jestem na gry i już od dawna nie fascynowało mnie to tak jak kiedyś.
To ja również oczekuje na Star Wars Jedi: Fallen Order :)
https://www.youtube.com/watch?v=L0zycRt-K_k
HardStyle
No co? Człowiek przecież omylny jest. Zresztą spójrzmy prawdzie w oczy, co stary kawaler może robić po pracy wieczorkami? Albo pić przy czym kasą siastać na prawo i lewo, lub po prostu oddać się w gameplayowy wir przygód. Ja wybieram to mniejsze zło :)))
Damian241: . Zresztą spójrzmy prawdzie w oczy, co stary kawaler może robić po pracy wieczorkami? Albo pić przy czym kasą siastać na prawo i lewo, lub po prostu oddać się w gameplayowy wir przygód.
Tu masz rację :)
Ja również :)
Ale powiedz tak szczerze, oczekujesz na jakiś tytuł gry w tym roku który cie ciekawi?
HardStyle
Czy oczekuję na jakiś konkretny tytuł? hmm... raczej nie. Ogólnie gram we wszystko to, co wychodzi nowe i w to w co jeszcze nie miałem okazji zagrać. Moją ulubioną kategorią gier jest akcja, dużo akcji, ajeszcze więcej krwi. Gierki typu rpg, mmo mnie kiedyś fascynowały, ale teraz, gdy już jestem starszy to zdecydowanie preferuję ostre napier..... ki:), Zresztą nie mam zbytnio czasu na gry które wymagają logicznego myślenia, bo po prost tego wolnego czasu zawsze brak.