Zna ktoś może jakieś dobre gry które pójdą na tych wymaganiach ? .
-Procesor Intel{R{ Core{TM} i 3 CPU. M 350 @ 2,27 GHz.
-3GB RAM
-64bitowy system operacyjny
-karty graficzne- Intel{R} HD Graphics . Za tytuły z góry dzięki .
-
Tytuły Gier . strona 1 z 3
jakieś strategie, możesz próbować. Oczywiście jeśli lubisz. Spróbuj Starcraf 2, a jak nie pójdzie to Warcraft 3 na pewno pójdzie:)
Need for speed undercover , Call of duty 2 , princess of persia dusza wojownika,, max payne 1,2, halflife 2 , gta san andreas, fahrenheit, silent hill 2,silent hill the room, stalker cień czarnobyla.
W te gry grałem i chodzą bez zarzutu ..
wejdź na http://systemrequirementslab.com/cyri wybierz tytuł gry i zobaczysz na jakich ustawieniach uda się ją odpalić ;)
Całkiem wydajną kartę można kupić już za 150 złotych (jakiś GTS 250 albo nawet któreś z 9800 GTX) i mieć problem z głowy.
Cena jednej gry w sumie.
No i większość polaków cebulaków to złodzieje i gier nie kupują, więc dla niego to może być astronomiczna kwota.
Can you run it oszukuje , właśnie undercovera sprawdzałem na nim i mi pokazał że nie ruszy, co się okazuje zainstalowałem i chodzi jak masełko .
Pewien znany światowy Developer {dowiedz się jaki skoro jesteś takim znawcą} powieiedział kiedyś że gdyby ludzie nie piracili ich produkcji to zapewne nie byliby tak popularni i zarabiali by mniej . co miał na myśli? wywnioskuj !
Gdybanie jest słabe. Wyobraź sobie jakby pracodawca Tobie zabierał pół pensji i mówił - ciesz się, gdyby nie ja to byś nic nie miał.
Piractwo to zuo i tego należy się trzymać. Fakt, że multimedia w naszym kraju kosztują zdecydowanie za dużo (albo po prostu zarabiamy za mało) ale to nie jest powód do łamania prawa.
Co do gier - raczej większość tytułów do około 2005 roku. Jak lubisz Diablo to dorzuciłbym torchlight do listy.
I na pewno miał na myśli kraje trzeciego świata jak polska gdzie większość graczy piraci, a nie kraje cywilizowane gdzie mają 99% swoich zysków, a odsetek piratów jest dużo mniejszy.
Śmiechłem polski psie biedaku, szukający usprawiedliwnienia dla swojego złodziejstwa.
Szeroko pojęty temat, na pewno nikt nie doszedł by akurat na ten do kompromisu iż każdy by filozofował swoim zdaniem którego by się trzymał .