Temat zbiorczy.
Kto gra? Jakie tytuły? Ktoś jedzie na plusie?
lista tematów
playstation 3 strona 2 z 4
A jakie sluchawki Bluetooth polecacie dla PS3? z mikrofonem najlepiej zeby sie komunikowac miedzy druzynami :D
Johnson: No to rzeczywiscie sie oplaca. Poczytam dokladnie co i jak, bo widze fajne tytuly masz za tego suba.
Jak w BF3 pykacie to moze jak wyjdzie BF4 to moze jakas grupe zalozyc i zbiorowo grac? ^^
Ja kupiłem kod na sieci za 165 złoty, opłaca się jak cholera.
Trochę minie zanim kupię :P
LeonGrande: Co do Fify to jeszcze nie potrafie grac
ciezko mi przestawic sie z fify08 zupelnie inaczej sie gra :P trudniej :P
Mi właśnie też/
LeonGrande: czytaem ze jakis abonament roczny jest, no i jak te gry dostajesz? sciagasz z serwa sony czy Ci wysylaja?
Kupujesz abonament i potem ściągasz co dodają w danym miesiącu, nawet wystarczy że grę dodasz do konta i możesz ściągnąć kiedy chcesz (na czas trwania abonamentu).
LeonGrande: No ja w przyszlosci mam zamiar w sieci grac, o ile moje lacze jest odpowiednie - mam 2 mb
czekam na wypłate i trzeba bedzie to sprawdzic : P
Jak kupisz ps plus masz drake za free. Tylko trochę ściągania będzie przy 2 mb.
Johnson: A jakie sluchawki Bluetooth polecacie dla PS3? z mikrofonem najlepiej zeby sie komunikowac miedzy druzynami :D
Ja mam headsety ex-01 koszt 50 zł z kablem hmdi i nakładkami na l2 R2 za 90 zł.
No na allegro cos tam widzialem te headsety, chcialem tylko sie upewnic ^^ A co z tym? http://allegro.pl/speedlink-sluchawka-bluetooth-ps3-playstation-3-i3434748913.html myslisz ze sie nadaje?
Wsumie do premiery jeszcze daleko ale warto juz zbierac na BF4 ^^.
Bo nigdy nie korzystalem z BT na PS3, i jak wyglada pozniej komunikacja w grze? trzeba jakas inna aplikacja do tego tez? Czy po prostu np jak odpale BF3 i w grze mozna spokojnie rozmawiac czy trzeba cos ustawic?
Johnson: Bo nigdy nie korzystalem z BT na PS3, i jak wyglada pozniej komunikacja w grze? trzeba jakas inna aplikacja do tego tez? Czy po prostu np jak odpale BF3 i w grze mozna spokojnie rozmawiac czy trzeba cos ustawic?
W głównym menu na ps3 wybierasz ustawienia akcesoriów, tam urządzenia BT, dodajesz urządzenie z kodem 0000, potem w menu dźwięku ustawiasz urządzenie. Przy dołączeniu do każdej gry, urządzenie działa automatycznie.
Konto usunięte: W głównym menu na ps3 wybierasz ustawienia akcesoriów, tam urządzenia BT, dodajesz urządzenie z kodem 0000, potem w menu dźwięku ustawiasz urządzenie. Przy dołączeniu do każdej gry, urządzenie działa automatycznie.
A w trakcie gry skad moge wiedziec czy ktos tez moze sobie rozmawiac?
Co tam Arek, jakies tytuły godne polecenia na ps3?
oczywko nie musza byc nowosci, bo taniej mozna je nabyc : P
wkurzajace ze nowosc na ps3 kosztuje 250 zl
LeonGrande: Co tam Arek, jakies tytuły godne polecenia na ps3? oczywko nie musza byc nowosci, bo taniej mozna je nabyc : P wkurzajace ze nowosc na ps3 kosztuje 250 zl
Ja w planach na następny miech mam właśnie Borderlands 2 i Tekken tag 2
obecnie mała przerwa od platynowania The Last of Us na rzecz powrotu do Battlefield 3
a tak ogólnie to oczekiwanie na B4 i ps4