Temat zbiorczy.
Kto gra? Jakie tytuły? Ktoś jedzie na plusie?
lista tematów
playstation 3 strona 1 z 4
W wrześniu w plusie będzie AC3 :3
Ja aktualnie bf3, lbpc, wwe13, ufc2010, fifa13, lbp2 i co dodają w plusie.
Usługa plus za 160-200 zł na rok a dostajesz co miesiąc gry za free polecam.
Far Cry3 (koncze obecnie) w miedzy czasie grywam tez BF3, Fifa13, IO2012 Londyn, Nba13, F12012 : P
tak mi sie spodobala Far Cry3 ze kupilem czesc poprzednia
A ja wlasnie teraz inwestuje w nagrywarke jakis game capture czy cos, zeby nagrac cos i na YT sobie wrzucic. Z gta5 bylby dobrym pomyslem.
Jak coś jestem chętny na ustawkę :P a tu chętny żeby dostać wje..e xD opłaca się jak nie wiem mam to od 3 miechów i mam za free takie tytuły jak bf3, nfs mw, uncharted 3, mafia 2 itd game capture hd jest spoko, bo nie ma ingerencji kompa itd. Dużo zawadowych yt go używa.
Konto usunięte: opłaca się jak nie wiem mam to od 3 miechów i mam za free takie tytuły jak bf3, nfs mw, uncharted 3, mafia 2 itd
No to rzeczywiscie sie oplaca. Poczytam dokladnie co i jak, bo widze fajne tytuly masz za tego suba.
Jak w BF3 pykacie to moze jak wyjdzie BF4 to moze jakas grupe zalozyc i zbiorowo grac? ^^
Spoko spoko, tylko musze wiecej czasu poswiecic temu tytłuowi : D narazie chce Far Cry skonczyc : D
btw- grasz padem czy za pomoca Eagle Eyes?
Co do Fify to jeszcze nie potrafie grac
ciezko mi przestawic sie z fify08 zupelnie inaczej sie gra :P trudniej :P
Chyba sobie kupie tego Assassins Creed, patrzylem na jutubie fajne misje sa tam : D