Witam, mam problem,otóż chcę sobie wgrać nowe sterowniki do karty graficznej,lecz no po prostu nie wiem jak to pobrać,ale wiem gdzie, nie wiem które kliknąć xD
tu wyżej jest zdjęcie. http://support.asus.com.tw/download/download.aspx?SLanguage=pl-pl <---- a to jest ling ,ps ; no na tej stronie wybrałem karty graficzne, potem ATi SERIES i EAH3450 SERIES no i to wyszukało co w załączonym obrazku no i nie wiem w które wejść i co potem kliknąć by pobrać te sterowniki,proszę o pomoc :D
Karta Graficzna strona 1 z 3
lol nie ogarniam forum -,- http://support.asus.com.tw/download/download.aspx?SLanguage=pl-pl tu macie linka do tej strony no i tak najpierw klikam karty gragiczne potem ATi SERIES a na samym dole EAH3450 SERIES i zatwierdzam a potem vista 32bit No i jak widac na obrazku takie cos wyszukuje no i nie wiem co kliknąć by pobrac sterowniki pomóżcie :D
1. Czyli mam pobrać to? :
2.Niezależnie skąd pobiorę(Global (DLM), Global,China czy P2P) to i tak będzie to darmowe?
Nigdy nie pobierałem wgl sterowników ,jak pobierze mi się to co mam zrobić?
Gdzie to zainstalować czy coś?
Okej, pobrałem tą najnowszą wersję instaluję no i po zainstalowaniu nagle zrobiło mi się wszystko większe, więc podczas gdy już wszelkie instalacje sterownika dobiegły końca postanowiłem zresetować kompa zrobiłem to ,ale cały czas wszystko było takie większe, no i moje pytanie... Co zrobić by nie było wszystko takie wielkie jednocześnie by nie usuwać nowszej wersji sterownika do karty graficznej? Coś ustawić czy coś? ps: windows vista, proszę o pomoc!
to teraz zmień rozdzielczość, jak nie wiesz jak to poniżej info.
Otwórz okno Ustawienia ekranu, klikając przycisk Start, klikając kolejno polecenia Panel sterowania, Wygląd i personalizacja, Personalizacja, a następnie klikając polecenie Ustawienia ekranu.
Na karcie Rozdzielczość przeciągnij suwak na żądaną rozdzielczość, a następnie kliknij przycisk Zastosuj.
No i to jest normalne, że tak mi się zrobiło po zainstalowaniu nowych ,tzn no lepszej wersji sterowników?
Okej Dzieki wielkie już mniejsza o to ! DZIĘKI! :D