Mam pytanie mam nokia 6720c orginalna bateria w tym telefonie to bp-6mt 1050mah kupiłem nie orginalną baterie też bp-6mt ale 750mah bo nie zauważyłem że jest słabsza może mi ktoś powiedzieć ile taka bateria wytrzymuje przy częstym używaniu internetu? Pomóżcie bo mam nadzieję że choćby 2dni wytrzyma
Bateria :(
Sprawdź i się dowiesz ....
Stwierdzenie że ma 750 mah już skraca jej wytrzymałość
Że jest nieoryginalna skraca jeszcze bardziej jej wytrzymałość.
Wydaję mi się że maksymalnie dzień wytrzyma.
Przy częstym korzystaniu z neta czyli? Otwierasz stronę raz na godzinę, 10minut? Przy stale włączonym gg to ok. jednego dnia.
Mam taką pracę że musze mieć mały i sprawny telefon . Ekran to minus ale super się pisze na klawiaturze
Kup sobie nokie e71 to idealny tel dla Ciebie , przeglądać internet można , super klawiatura qwerty , mały fajny metalowy no bateria 2 dni w twoim trybie powinna trzymać
rozumiem ten sam telefon,taka sama bateria rozmiarami-to,ze ktos napisal,ze w jednej jest 750 a w drugiej 1000 nie robi roznicy. no robi roznice tylko wtedy,jezeli zamiast litowo jonowej kupisz litowo polimerowa.
Jeśli chodzi o NIE oryginalne baterie, z tymczasem pracy może być różnie...i nikt Ci tutaj nie odpowie na to pytanie. Są lepsze i gorsze podróbki :)
to łatwo jest sprawdzic ja mam orginalna baterie w noki n8 i ani razu nie była wymieniana tylko ja ladowalem i wytrzymała mi miesiąc czasu a jak sprawdzic to sprawdzasz baterie orginalna przyłóż do tej co kupiles i sprawdz czy sie zgadza z orginalem inaczej jak sie nie zgadza to wiesz zgłoś tam reklamacje gdize kupowałeś to i daj mi ocene do góry jeżeli ci pomogłem