lista tematów
bezsenność strona 2 z 3
witam, ostatnio mam problemy z zasypianiem, kładę się spać ale nie mogę zasnąć przez kilka godzin... znacie jakieś dobre ale tanie tabletki na taki problem? pozdrawiam
dobre pukanie i spisz jak ksiezniczka.
nie zapomnij sie wyplukac jak wstaniesz rano
nie zapomnij sie wyplukac jak wstaniesz rano
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Konto usunięte: jak pamietam ze studiow (niby to a propos dzieci) ze przed snem nalezy sie wyciszyc, nie szalec. zreszta, tetno jej sie podniesie- jak tu uspypiac z kolatajacym serduchem?
Ja rozumiem, endorfiny itp.. ale po jakiejś pół godzinie, po kąpieli jak już się wyciszy, to to zmęczenie pomaga zasnąć :D
Ja wypijam dwie szklanki i styka ;)
Konto usunięte: przed snem nalezy sie wyciszyc, nie szalec. zreszta, tetno jej sie podniesie- jak tu uspypiac z kolatajacym serduchem?
a kto przebiegnie 5km, spoci się jak świnia i od razu walnie się spać? później ciepły prysznic, kubeczek melisy i śpi się jak dziecko. mi pomaga, a lekarz dał mi zgodę. (mam problemy z sercem)
na pewno mniej niż musiałaby wziąć proszków bez recepty z apteki:]
Konto usunięte: a kto przebiegnie 5km, spoci się jak świnia i od razu walnie się spać? później ciepły prysznic, kubeczek melisy i śpi się jak dziecko. mi pomaga, a lekarz dał mi zgodę. (mam problemy z sercem)
no to ja nie wiem;) nie praktykowalam jakis cwiczen wieczorem. raz tylko, jak spalilam jednego wieczoru cala paczke fajek i mi serce walilo, nie moglam z godzine czy dluzej usnac.

I jeszcze z moich kumpli się śmiejesz
Jesteśmy kwita 

) mają tysiące pomysłów na sekunde i nie idzie sie nudzić