https://www.youtube.com/watch?v=qtMV2-dm4ac nastrajanie się...
A wy w jaki sposób najczęściej poprawiacie sobie nastrój?
Powrót ogrodniczek do łask, hot or not? Misiaczki podobają się wam kobietki w nich?Dziewczyny a wy planujecie kupić a może już macie?Wolicie w wersji krótkiej czy długiej?Dla mnie obie wersje fajne :d Jak kiedyś znajdę swój rozmiar to nie omieszkam nabyć...
lista tematów
Nie przenosić na wymarłe fora :
Ostatnio jakoś poprawia mi nastrój przebywanie wśród ludzi, co dla mnie dziwne. Poza tym rower, kiedyś też czekolada
Not
No mogą być, tylko ten wzorek na dupie mi się nie podoba. A dupa jak kształtna, to dobrze wygląda w każdych legginsach, jak niekształtna albo płaska, to w żadnych, proste, Beatka
w krótkiej z dwojga złego lepsze
Konto usunięte: No mogą być, tylko ten wzorek na dupie mi się nie podoba. A dupa jak kształtna, to dobrze wygląda w każdych legginsach, jak niekształtna albo płaska, to w żadnych, proste, Beatka
ale to specjalny push up na tyłeczek :< myślisz że moja raczej słaba pupa by w nich szału nie robiła :( a juz miałam nadzieję...
Nie lubię zbytnio tego sklepu, a już na pewno nie kupię tam żadnych butów. Bałabym się, że gdzieś w połowie drogi mogłyby się rozlecieć.
Poszukam w innych sieciówkach z butami typu deichmann (czy jak to się pisze), tam przynajmniej mam pewność, że mają dość solidne buty jeżeli chodzi o trwałość. A sezon dopiero się zaczyna, więc może akurat znajdę coś podobnego. W tym sezonie jeszcze nawet nie chodziłam po sklepach z butami, na razie mama mi kupiła na wiosnę 2 pary na koturnie i 1 parę szpilek, a jeszcze mam z zeszłego sezonu jakieś, ale trampki przydałyby mi się na rower, bo wiadomo, że nigdzie indziej nie wyjdę w takich tramposzczałach. ja to w ogóle nie przepadam za chodzeniem po sklepach z obuwiem, gorzej, nie cierpię chodzić po sklepach z ciuchami, chyba, że to tally weijl wtedy co innego, tam uwielbiam chodzić
O, to super!!! :)
Mój ulubiony motyw.