Musi być hot, bo dział nam usycha. I jest to też moja wina, bo rzuciłam się na ten hajd, który jak dotąd nie wniósł żadnej wartości do mojego życia
MiU
Sprawa jest prosta: każdy zadaje jakieś pytanie dotyczące kosmetyków, składów, makijażu, zabiegów kosmetycznych, ubrań, dodatków, biżuterii itp, np. Podoba Wam się ta sukienka?; Używałyście tego szamponu?; Lepszy tusz X czy Y? itp.
Zresztą, nie trzeba Wam tłumaczyć
Ja zaczynam, następna osoba mi odpowiada i zadaje pytanie. Nie oznacza to jednak, że inne osoby nie mogą odpowiadać na wcześniejsze pytania :)
Q: Jaki kolor bluzki dobrałybyście do miętowej spódnicy?
Pozdrawiam, Paula
lista tematów
HOT TEMAT! strona 7 z 23
cieniu nigdy nie używałam ;) henna jest dobra ale przez pierwsze dni przy najmniej w moim przypadku strasznie się rzuca w oczy i pierwsze co widzę po spojrzeniu w lustro to moje brwi XD więc wolę jednak kredkę
Który lepszy dezodorant czy antyperspirant? Jaki jest Twój ulubiony ?
dezodorant to chyba taki co daje zapach i psika się nim na ciele, a antyperspirant to taki pod pachy.. z tym pierwszym możliwe że się myle -.-
wolę antyperspirant, ulubiony? hm ciężko powiedzieć chyba Adidas action 3 różowy, ale nie jest dostępny u mnie więc na chwilę obecną Garnier Invisible Ultra Dry
ulubione perfumy?
kit - tym można sobie krzywdę zrobić na całe życie
dezodorant daje tylko zapach, ewentualnie ma maskować przykry swąd, a antyperspirant chroni przez nadmiernym poceniem
moje ulubione to sztyfty z rexony, nienawidzę wszelakich kulek i aerozoli
Ulubiony kolor szminki?
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
Czyli znowu wszystko popsułem a bo te wasze babskie zabawy i durne reguły :P
Konto usunięte: Wiem mój drogi z czym to połączyć, nie prosiłam o RADĘ, to tylko było takie pytanko na początek zabawy
Teraz już wiem że to tylko temat do nabijania :chowasiewcień:
Nie znam się wybieram w ciemno cień
Do golenia wosk, depilator, krem, miecz samuraja, żyletki z 5 ostrzami ?
perfumy Kelly Minogue Couture
wybieram miecz samurajski cokolwiek on oznacza . Do golenia jest maszynka a do depilacji wosk ;)
Nie używam aczkolwiek teraz króluje podobno jasny róż ;>
Wolisz nosić rajstopy, podkolanówki czy skarpety ?
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Pytanie:
Ulubiona fryzura na upalne lato?
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Gruszkowy moj faworyt
Kucyk lub kok :)
A mi sie zawsze wydawalo ze pomadka to jest jak balsam tzn glownie ma za zadanie nawilzac itp a szminka jest glownie od nadawania koloru
no coz, nauczylam sie czegos nowego xD
Ile macie w danym momencie balsamow do ciala?
moj ulubiony to Mixed Fruit :D
balsam, czy moze byc mleczko, souffle, maslo?
Balsamow mam z 5 (dwa Pumy, trzy z Body Shopu), mleczko jedno Vichy Nutriextra, souffle jedno Laura Mercier pistacjowy, masla mam trzy z TBS. Plus do tego balsamy po opalaniu dwa i jedno maslo tez po opalaniu. To tak na szybko o tych co pamietam.
Na obecne lato - pastele czy neony?