Musi być hot, bo dział nam usycha. I jest to też moja wina, bo rzuciłam się na ten hajd, który jak dotąd nie wniósł żadnej wartości do mojego życia
MiU
Sprawa jest prosta: każdy zadaje jakieś pytanie dotyczące kosmetyków, składów, makijażu, zabiegów kosmetycznych, ubrań, dodatków, biżuterii itp, np. Podoba Wam się ta sukienka?; Używałyście tego szamponu?; Lepszy tusz X czy Y? itp.
Zresztą, nie trzeba Wam tłumaczyć
Ja zaczynam, następna osoba mi odpowiada i zadaje pytanie. Nie oznacza to jednak, że inne osoby nie mogą odpowiadać na wcześniejsze pytania :)
Q: Jaki kolor bluzki dobrałybyście do miętowej spódnicy?
Pozdrawiam, Paula
lista tematów
HOT TEMAT! strona 4 z 23
tak, w sumie chodzilo mi wlasnie bardziej o podklad - widze laski z pelnym makijazem i nie wiem, czy sie co chwile poprawiaja, czy dopiero co wyszly z domu, czy maja jakis magiczny sposob na to, by tynk zostal na miejscu (mowie tu o dosc mocnej tapecie).
no wiec wlasnie
Jaka w ogole pogoda u Ciebie? Bo Londyn ponoc teraz najcieplejszym rejonem na wyspach jest, od tygodnia przecietnie 35 stopni - lato stulecia :D
w sensie marka? Chyba Opi mimo wszystko.
w sensie kolor?
Models Own - Bubblegum - wyglada mega na opalonych brazowych palcach :D
pytanie:
Jesli mialybyscie do konca zycia ubierac sie TYLKO U JEDNEGO projektanta, to ktorego byscie wybraly i dlaczego?
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
massacre: tak, w sumie chodzilo mi wlasnie bardziej o podklad - widze laski z pelnym makijazem i nie wiem, czy sie co chwile poprawiaja, czy dopiero co wyszly z domu, czy maja jakis magiczny sposob na to, by tynk zostal na miejscu (mowie tu o dosc mocnej tapecie).
moze pracuja w jakims biurze z dobra klima i tylko w upale sa podczas przebiegniecia z domu do pracy
tez duzo takich widuje, nie ogarniam
massacre: no wiec wlasnie
Jaka w ogole pogoda u Ciebie? Bo Londyn ponoc teraz najcieplejszym rejonem na wyspach jest, od tygodnia przecietnie 35 stopni - lato stulecia :D
swietnie jest! telefon mi mowi, ze 24 stopnie :D
w koncu jest pogoda by wbic na plaze itp, oby sie utrzymala do konca sierpnia xD
w sumie to kolor + marka w danym momencie :)
bardzo fajny, jak z trwaloscia i ile warstw do uzyskania takiego koloru?? :)
massacre: Jesli mialybyscie do konca zycia ubierac sie TYLKO U JEDNEGO projektanta, to ktorego byscie wybraly i dlaczego?
mysle i mysle i nie wiem.
moze Burberry
jak czesto chodzicie do kosmetyczki?