Mam takie pytanie, czy któraś z pań stosowała już preparat Bio-Oil?
Interesuje mnie najbardziej czy faktycznie działa na blizny i rozstępy.
Bio-Oil strona 1 z 3
u nas na forum panie go stosują, a jedna z pań rzekomo smaży na nim nawet frytki!
pewnie zaraz odpowiedzą, ale nie mogłam się powstrzymać
Tak. Jezeli uzywany systematycznie, dziala. Rozjasnia blizny, dzieki czemu staja sie o wiele mniej widoczne.
Jedna lekka od prostownicy doslownie zniknela mi po 3 miesiacach, druga od zelazka nie zniknela, ale ladnie sie rozjasnila po 6 miesiacach codziennego stosowania ranem i wieczorem.
To nie jest cud specyfik, ktory wymaze wszystko jak korektor w photoshopie, ale dziala tak jak producent obiecuje.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
ej, ale ja na nim frytek nie smaze na serio, po prostu mi idzie na miesiąc 200ml butelka xD a tak poza tym to zgadzam się z massacre - wybiela całkiem dobrze, ale cudów nie działa, ja używam z przerwami od ponad 4 lat i moje rozstępy są naprawdę dużo jaśniejsze, więc od siebie polecam :)
Innych produktów nie stosowałaś?
No dzisiaj kupię i sprawdzę jak to u mnie podziała, mi najbardziej chodzi o blizny ale na rozstępy też zastosuję tak z ciekawości ;)
@Ela miałam kiedyś chyba z 3 miesiące Palmers masło do ciała, ale strasznie ciężko się wchlanialo i miałam też dwa inne olejki (jednego moja mama używała jak się chyba zelazkiem poparzyla i usunął jej całkowicie Blizne) - to było w jakoś rocznym okresie jak nie kupowałam bio oilu, no ale on mi najbardziej pasuje pod względem tego jak pachnie /wchłania się i działa, wiec wróciłam do niego. aha miałam jeszcze tubie czegoś co smierdzialo cebula, ale na mnie nie działało.