styka51
styka51
  5 czerwca 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
JuIia
JuIia
  6 września 2012
JFC
JFC: Eh3h3h3h, to ty ostatnio hafciłaś. :*

Ale to się tyczy Twej osoby, ja nie mam zamiaru upubliczniać ałtfitów :*
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  7 września 2012

Nie robię sobie zazwyczaj zdjęć w lustereczku .. ale uznałam, że to będzie najlepszy sposób na zamknięcie ryja jednemu penerowi który sądzi, że jestem grubajak świnia też dlatego nie mam zdjęć pełnej sylwetki.

dont0say0anything
dont0say0anything
  7 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie robię sobie zazwyczaj zdjęć w lustereczku .. ale uznałam, że to będzie najlepszy sposób na zamknięcie ryja jednemu penerowi który sądzi, że jestem grubajak świnia też dlatego nie mam zdjęć pełnej sylwetki.

Jaki słodki pulpecik!
TylkoMnieNieOlej
TylkoMnieNieOlej
  7 września 2012
massacre
massacre: Chyba nie zrozumialas :)

może nie, ale napisałam to 'żartem'?
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  7 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie robię sobie zazwyczaj zdjęć w lustereczku .. ale uznałam, że to będzie najlepszy sposób na zamknięcie ryja jednemu penerowi który sądzi, że jestem grubajak świnia też dlatego nie mam zdjęć pełnej sylwetki.

Ahahahahaha, tez to słyszałam na swój temat
To chyba tu typowe, że jeśli nie wkleisz na fotkę swojego zdjęcia w bikini, to na pewno jest z Tobą coś nie tak xD
Fajny pulpet z Ciebie, a zdjęcie pewnie w photoshopie ;P
Konto usunięte
Konto usunięte: massacre: Chyba nie zrozumialas :) może nie, ale napisałam to 'żartem'?

Domyslilam się, ale żart nie do końca ogarnelam ;)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

sol6
sol6
  7 września 2012
JFC
JFC: Spoko od dzisiaj będę wrzucau swoje ałtfity kozackie. :D

dobra Jacko dawaj :ziober2:
sol6
sol6
  7 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: BlondSzatynka

fajnie podkreslają dupę :) (pozytywnie to pisze, żeby nie było nieporozumien)
Paulinessa
Paulinessa
  7 września 2012

sorry że stoję tak beznadziejnie :rotfl:
spodziewam się, że może Wam się i nie spodobać połączenie kolorów, ale ryzykuje utratę ego i wstawiam :D :D :D

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  7 września 2012
massacre
massacre: Fajny pulpet z Ciebie, a zdjęcie pewnie w photoshopie ;P

pewnie tak .. celowo stanełam w miejscu futryn innego pokoju żeby było widać czy przypadkiem się nie wygieły...
Pszystojniaczek695
Pszystojniaczek695
  7 września 2012

czy robie to dobrze?
massacre
massacre
  7 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: czy robie to dobrze?

sznurowki idealnie wspolgraja z motywem paskow na polo i pieknie podkreslaja kolor Twoich oczu

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Pszystojniaczek695
Pszystojniaczek695
  7 września 2012
massacre
massacre: sznurowki idealnie wspolgraja z motywem paskow na polo i pieknie podkreslaja kolor Twoich oczu

boli ze mam lacoste a ty zapierdzielasz po h&m?
massacre
massacre
  7 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: massacre:sznurowki idealnie wspolgraja z motywem paskow na polo i pieknie podkreslaja kolor Twoich oczu boli ze mam lacoste a ty zapierdzielasz po h&m?

Absolutnie, nie jestem zawistna :)
Cieszę się, że Ci się powodzi :)

Hoshiko
Hoshiko
  7 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: li ze mam lacoste a ty zapierdzielasz po h&m?

http://static.fanpik.pl/1951636297244045999_middle.jpg
massacre
massacre
  7 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: boli ze mam lacoste a ty zapierdzielasz po h&m?

Boli, ze sponsorujesz zlodziei, bo to Twoje Lacoste to jedynie slaba imitacja. Logo jest zawsze po lewej stronie ;)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.