styka51
styka51
  5 czerwca 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  5 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ta, ja też ostatnio zostałam objechana przez Avente, że krytykuje Jaśmine a sama niedawno leginsy nosiłam

przyklady mozna mnozyc, a mnie zaczely juz draznic typowe odpowiedzi na slowa krytyki:
"to lepiej pokaz jak ty wygladasz" pff

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

styka51
styka51
  5 września 2012

Środowy:

kedi
kedi
  5 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: koszule z bossa i levisy nie mogą źle leżeć

uwierz mi że mogą :rotfl:

massacre
massacre: sorry, niepotrzebnie Cie zacytowalam, moj blad. Nie chcialam, zebys to odniosla do siebie. Nawiazalam ogolnie. Byc moze dla Ciebie jest to oczywiste, dla Paulinessy tez... ale uwierz nie dla wszystkich :) Widze tutaj i nie tylko reakcje ludzi na krytyke. Dalej uwazam, ze jednak wiekszosc nie potrafi tego przyjac jak nalezy :)

spoko luz:) moja wypowiedz tez mogłabyc odebrana w dziwny sposob.
krytyka raczej pomaga niż szkodzi, bo zawsze można zwrócić uwagę na rzeczy których się nie zauważało i je poprawić.
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  5 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ta, ja też ostatnio zostałam objechana przez Avente, że krytykuje Jaśmine a sama niedawno leginsy nosiłam

Zawsze tak wszystko przeżywasz tygodniami? ;)

Jest różnica między skrytykowaniem czegoś, a niezdrowym podniecaniem się i komentowaniem ZA KAŻDYM razem jaśminy, przez X stron, bo przecież dodała coś nowego i trzeba objechać. Robienie z tego na siłę tradycji. O tym, że wspomniałam, już akurat zapomniałaś się pożalić? :ziober2:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  5 września 2012
JFC
JFC: Kryszczyna by was zjadł swoim ałtfitem na śniadanie. xD

Metka SMYKA swoje robi :rotfl:
TylkoMnieNieOlej
TylkoMnieNieOlej
  6 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Zawsze tak wszystko przeżywasz tygodniami? ;)

oczywiście, fotka to całe moje życie :(
Konto usunięte
Konto usunięte: Jest różnica między skrytykowaniem czegoś, a niezdrowym podniecaniem się i komentowaniem ZA KAŻDYM razem jaśminy, przez X stron, bo przecież dodała coś nowego i trzeba objechać. Robienie z tego na siłę tradycji. O tym, że wspomniałam, już akurat zapomniałaś się pożalić?

moge komentowac tyle razy ile chce, za kazdym mi sie nie podobalo jak i wiekszosci forumowiczów :tak: od tego jest temat do nabijania, pogódź się z tym.
sol6
sol6
  6 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: To niech będzie i mój pierwszy ;-) imprezowy

brzydka bluzka, nie podkreśla figury,.
sol6
sol6
  6 września 2012
Sylvinka
Sylvinka: i dzisiejszy drugi, troche sie poprzebierałam

dziewczęco i naturalnie, podoba mi się
sol6
sol6
  6 września 2012

temat na zdechnięciu, a szkoda, bo czasami coś fajnego można zobaczyć :))

JFC
JFC
  6 września 2012
sol6
sol6: temat na zdechnięciu, a szkoda, bo czasami coś fajnego można zobaczyć :))

Spoko od dzisiaj będę wrzucau swoje ałtfity kozackie. :D
Letal
Letal
  6 września 2012

Jacek Ty możesz dodać co najwyżej jak leżysz zarzygany w piwie z imprezy u JJ. :rotfl:

TylkoMnieNieOlej
TylkoMnieNieOlej
  6 września 2012
sol6
sol6: brzydka bluzka, nie podkreśla figury,.

shit happens, i wydało sie, że nie mam figury.. :-(
JuIia
JuIia
  6 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jacek Ty możesz dodać co najwyżej jak leżysz zarzygany w piwie z imprezy u JJ.

3333333h3h3h3h3h3h3hh3hh3

całkiem śmieszne.
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  6 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: i wydało sie, że nie mam figury.. :-(

Chyba nie zrozumialas :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

JFC
JFC
  6 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jacek Ty możesz dodać co najwyżej jak leżysz zarzygany w piwie z imprezy u JJ.

Jakby nie było, jest to jakiś ałtfit. :rotfl:

JuIia
JuIia: 3333333h3h3h3h3h3h3hh3hh3

Eh3h3h3h, to ty ostatnio hafciłaś. :*
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.