styka51
styka51
  5 czerwca 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
JuIia
JuIia
  3 września 2012

Kryszczyna cham.

kedi
kedi
  3 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: suckynsyn

dawaj swojego outfita, zobaczymy czy znasz się na rzeczy :tak:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  3 września 2012
kedi
kedi: dawaj swojego outfita, zobaczymy czy znasz się na rzeczy

błagam nie.
jego dziecięca buźka nadaje się tylko do ałtfitów z asortymentu 5-10-15 :ziober2:
sol6
sol6
  3 września 2012
styka51
styka51: Mój na rozpoczęcie roku

masz chyba niezłą figurę a tego nie podkreślasz, wręcz odwrotnie.
Mi się nie podoba.
sol6
sol6
  3 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Paulinessa

ta bluzka jest sliczna.(paski czerń i biel)
suckynsyn
suckynsyn
  4 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jego dziecięca buźka nadaje się tylko do ałtfitów z asortymentu 5-10-15

Wyrosłem :ziober2:
suckynsyn
suckynsyn
  4 września 2012
kedi

Nie jestem pedałem, żeby tutaj postować siebie w jakichś fatałaszkach.
Domeną mężczyzny ma być prostota, a nie wypacynkowanie.
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  4 września 2012
kedi

Kazdy ma prawo do oceny (krytyki!) wrzucanych tutaj outfitow, nawet ten, kto swoich kreacji tu nie publikuje.
Kazda osoba publikujaca tu swoje ciuchy powinna sie liczyc z tym, ze nie kazdemu bedzie sie podobac. Jesli nie jest gotowa na negatywne slowa, nie powinna tego robic. Mysle, ze ten temat jest dla ludzi, ktorzy maja jakis tam swoj styl i sa pewni tego, ze im sie on podoba, a reszcie nie musi, inaczej zzmiazdzylby tu ego niejednej/ niejednego ;)
Wracajac do krytyki, drazni mnie to, ze wg wiekszosci osoba krytykujaca musi byc idealna, w przeciwnym razie zabiera sie jej prawo do krytyki jakby bylo jakims nie wiem jak wiele znaczacym przywilejem.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  4 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wyrosłem

Tak, tak, oczywiście :ziober2:

:*
Paulinessa
Paulinessa
  4 września 2012
massacre
massacre: Kazda osoba publikujaca tu swoje ciuchy powinna sie liczyc z tym, ze nie kazdemu bedzie sie podobac. Jesli nie jest gotowa na negatywne slowa, nie powinna tego robic. Mysle, ze ten temat jest dla ludzi, ktorzy maja jakis tam swoj styl i sa pewni tego, ze im sie on podoba, a reszcie nie musi, inaczej zzmiazdzylby tu ego niejednej/ niejednego ;)

To dość oczywista sprawa :)
kedi
kedi
  4 września 2012
massacre
massacre: Kazdy ma prawo do oceny (krytyki!) wrzucanych tutaj outfitow, nawet ten, kto swoich kreacji tu nie publikuje. Kazda osoba publikujaca tu swoje ciuchy powinna sie liczyc z tym, ze nie kazdemu bedzie sie podobac. Jesli nie jest gotowa na negatywne slowa, nie powinna tego robic. Mysle, ze ten temat jest dla ludzi, ktorzy maja jakis tam swoj styl i sa pewni tego, ze im sie on podoba, a reszcie nie musi, inaczej zzmiazdzylby tu ego niejednej/ niejednego ;) Wracajac do krytyki, drazni mnie to, ze wg wiekszosci osoba krytykujaca musi byc idealna, w przeciwnym razie zabiera sie jej prawo do krytyki jakby bylo jakims nie wiem jak wiele znaczacym przywilejem.

nie napisałam że nie ma prawa krytykować ani nic takiego, to wyłącznie Twoje subiektywne odczucie. nie potrzebnie sie produkowałaś, o tak oczywistych rzeczach jestem świadoma i nie musisz mnie oświecać, ale dzięki :)

Konto usunięte
Konto usunięte: To dość oczywista sprawa :)

:)

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie jestem pedałem, żeby tutaj postować siebie w jakichś fatałaszkach. Domeną mężczyzny ma być prostota, a nie wypacynkowanie.

mówisz? jakbyś jednak się kiedys zdecydował wkleić outfita to chętnie sobie popatrzę :mrgreen:
JFC
JFC
  4 września 2012

Kryszczyna by was zjadł swoim ałtfitem na śniadanie. xD

suckynsyn
suckynsyn
  5 września 2012
kedi
kedi: mówisz? jakbyś jednak się kiedys zdecydował wkleić outfita to chętnie sobie popatrzę

koszule z bossa i levisy nie mogą źle leżeć :rotfl:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  5 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: To dość oczywista sprawa :)

nie dla wszystkich :)

kedi
kedi: nie potrzebnie sie produkowałaś, o tak oczywistych rzeczach jestem świadoma i nie musisz mnie oświecać, ale dzięki :)

sorry, niepotrzebnie Cie zacytowalam, moj blad. Nie chcialam, zebys to odniosla do siebie. Nawiazalam ogolnie. Byc moze dla Ciebie jest to oczywiste, dla Paulinessy tez... ale uwierz nie dla wszystkich :) Widze tutaj i nie tylko reakcje ludzi na krytyke. Dalej uwazam, ze jednak wiekszosc nie potrafi tego przyjac jak nalezy :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

TylkoMnieNieOlej
TylkoMnieNieOlej
  5 września 2012
massacre
massacre: Wracajac do krytyki, drazni mnie to, ze wg wiekszosci osoba krytykujaca musi byc idealna, w przeciwnym razie zabiera sie jej prawo do krytyki jakby bylo jakims nie wiem jak wiele znaczacym przywilejem.

Ta, ja też ostatnio zostałam objechana przez Avente, że krytykuje Jaśmine a sama niedawno leginsy nosiłam :crylol:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.