Hej!
Szukam jasnego, wpadającego w żółć, kryjącego podkładu, który utrzyma się w miarę długo. MF Lasting Performance jest zbyt pomarańczowy, poza tym niemiłosiernie ciemnieje. Nie mogę go znowu kupić, bo mam dość chodzenia z pomarańczową twarzą. Taka sama sytuacja jest z La Roche Posay Toleriane. Chciałabym coś podobnego jak te dwa podkłady, tyle, żeby był o ludzkim odcieniu.
Dwa- szukam koturn , czarnych albo nude, zamszowych, z paskiem na kostke i nie peep toe, cos a'la baleriny na koturnie. Muszę je przymierzyć, więc allegro i sklepy internetowe niestety odpadają. W ccc nie ma, więc nie pisać, że są.
Dziękuję i pozdrawiam :)
lista tematów
buty & podkład strona 2 z 3
chyba go wezme, lepsze to niż jakieś astory czy rimmele, pójdę jeszcze po raz kolejny do rossmanna może coś z loreala ma jaśniejsze odcienie
Kiniowska: A! I też coś tego typu widziałam w Pelikanie. :P Tyle tylko, że chyba miały z przodu kokardkę, ale głowy nie dam, bo tamte oglądąłam dawno.
no co Ty, poważnie? z kokardką żadną nie chcę, chce zwykłe najzwyklejsze, najwyżej bym ją oderwała
na jakąś okazję chcesz kieckę? znam fajną stronkę z kieckami, ale takie bardziej wyjściowe są
gdybym miała gwarancję, że będzie okej, mogłabym wydać więcej . mam 4 podkłady które leżą bezużyteczne i nie chcę, żeby ta kolekcja się powiększyła
kedi: no co Ty, poważnie? z kokardką żadną nie chcę, chce zwykłe najzwyklejsze, najwyżej bym ją oderwała
Serio, serio. :) Oglądałam je z jakiś miesiąc temu (jak było tych parę dni ciepła), nie gwarantuję że jeszcze są i że dotarły do wszystkich Pelikanów. I najprawdopodobniej miały tą kokardkę. Nie była jakaś perfidnie wielka, no ale była i czy to oderwanie jej nie popsułoby wyglądu buta? Ja bym się bała ryzykować. :D Możesz przejść i zobaczyć, jeżeli to nie kłopot, może akurat są. Wiem, że była też wersja w kolorze takiego łagodnego pomarańczu i z peep toe. Wydawały się wysokie, ale dość wygodne.
Konto usunięte: dlatego się bierze próbki. chanel nie kupisz w rossmanie gdzie ponoć nie ma testerów. dostajesz odlewkę i wiesz czy jest ok czy nie jest
to głupie, nawet bardzo głupie, ale nigdy o tym nie pomyślałam.. zawsze odruchowo wchodze do rossmanna i tam patrze po testerach tylko czy mi pasuje
W ogóle wydawało mi się kiedyś, że jest fajniejszy niż Colorstay, ale tak się do Colorstaya przyzwyczaiłam, że zmieniłam zdanie 

no bo to taki 'luksus' w perfumeriach.
ja właśnie testuję podkład guerlian i nie wiem, mam takie mieszane uczucia bo testowałam chanel aqua lumiere i był ok, kupiłam i teraz zmuszam się do używania bo nie mogę. to samo z clinique, ale ten na szczęście już kończę.
ale akurat moja cera ogólnie nie lubi podkładów i ciężko mi coś dobrać bo jestem blada, ciężko z kolorem i do tego musi być nawilżający, a jeszcze takiego nie znalazłam