Nowy Temab
Paktofonika-Nie ma mnie dla nikogo
lista tematów
Czego słuchasz w tym momencie? strona 831 z 900
no nie ma łatwego życia bo wysycha jak ktoś zapodzieje zimę i jesienne opady
Konto usunięte: Śpię przy kaloryferze po prostu mój pokój jest najchłodniejszy w całym domu.. nie dość, że okna mam od północy, to jest przy frontowej ścianie domu.. także najmniej trzyma ciepło.. dlatego się nie dziw, że nienawidzę zimy
jak w całym domu jest tak po 23-25 stopni, tak u mnie jest po około 15-17.. dla mnie to mróz
w takim wypadku to rozumiem...15-17 to dosyć zimno,poznałem to jak lipnie grzali...
Konto usunięte: Skoro nie mogę ruszać np. nogami od stóp i bolą jak cholera, to dochodzi do odmrożeń?
specem w klasyfikacji odmrożeń nie jestem ale na pewnie mniej lub bardziej to odmrożenie,tak czy inaczej warto mieć dobre buty(nieprzemakalne) i np wełniane skarpety i haraszo! musi być ciepło,chyba że masz problemy z krążeniem...
A.J.K.S. – 4 Dźwięki
Przynajmniej nie będzie powodzi na wiosnę

I tylko dlatego, że jest tak zimno, to śpię z otwartymi drzwiami do pokoju, żeby chociaż jakaś cyrkulacja powietrza była

Konto usunięte: specem w klasyfikacji odmrożeń nie jestem ale na pewnie mniej lub bardziej to odmrożenie,tak czy inaczej warto mieć dobre buty(nieprzemakalne) i np wełniane skarpety i haraszo! musi być ciepło,chyba że masz problemy z krążeniem...
a nie wiem czy mam problemy z krążeniem.. wiem, że mam niskie ciśnienie ;)
W norwegii kupiłam sobie zajebiście ciepłe rękawiczki z prawdziwej owczej wełny
dlatego o ręce w tym roku się nie martwię ;)Ten Typ Mes - Mierzymy Się Wzrokiem
niby tak...aczkolwiek natura jest nieprzewidywalna ;]
Konto usunięte: I tylko dlatego, że jest tak zimno, to śpię z otwartymi drzwiami do pokoju, żeby chociaż jakaś cyrkulacja powietrza była
zawsze coś...a w przypadku wielkich mrozów zawsze można się ratować farelką
Konto usunięte: a nie wiem czy mam problemy z krążeniem.. wiem, że mam niskie ciśnienie ;)
W norwegii kupiłam sobie zajebiście ciepłe rękawiczki z prawdziwej owczej wełny dlatego o ręce w tym roku się nie martwię ;)
noo ja na zimę wyrwałem rękawiczki neoprenowo/skórzane,jestem ciekaw jak się spiszą...o ile w ogóle będzie okazja żeby przetestować...
A.J.K.S. – Ostatnia Kula Dla Rona Paul'a
Mam taki elektryczny koc
dobrze, że mi przypomniałeś ;dKonto usunięte: noo ja na zimę wyrwałem rękawiczki neoprenowo/skórzane,jestem ciekaw jak się spiszą...o ile w ogóle będzie okazja żeby przetestować...
załóż teraz i sprawdź, czy Ci się dłonie nie spocą

Ten Typ Mes - L.O.V.E.
elektryczny koc...czego to nie wymyślą...no ale jest zapotrzebowanie to są wynalazki :D
test musi być przeprowadzony w warunkach bojowych
A.J.K.S. – Oskarżyciel Posiłkowy