MuyBueno
MuyBueno
  2 dubna 2011 (pierwszy post)
Nowy Temab

Paktofonika-Nie ma mnie dla nikogo
ZwyczajnieNie
ZwyczajnieNie
  26 listopadu 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie ma łatwego życia? Po prostu sobie płynie w stronę morza

no nie ma łatwego życia bo wysycha jak ktoś zapodzieje zimę i jesienne opady :ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: Śpię przy kaloryferze po prostu mój pokój jest najchłodniejszy w całym domu.. nie dość, że okna mam od północy, to jest przy frontowej ścianie domu.. także najmniej trzyma ciepło.. dlatego się nie dziw, że nienawidzę zimy jak w całym domu jest tak po 23-25 stopni, tak u mnie jest po około 15-17.. dla mnie to mróz

w takim wypadku to rozumiem...15-17 to dosyć zimno,poznałem to jak lipnie grzali...

Konto usunięte
Konto usunięte: Skoro nie mogę ruszać np. nogami od stóp i bolą jak cholera, to dochodzi do odmrożeń?

specem w klasyfikacji odmrożeń nie jestem ale na pewnie mniej lub bardziej to odmrożenie,tak czy inaczej warto mieć dobre buty(nieprzemakalne) i np wełniane skarpety i haraszo! musi być ciepło,chyba że masz problemy z krążeniem...

A.J.K.S. – 4 Dźwięki
LeceWkulki
LeceWkulki
  26 listopadu 2011
Ten Typ Mes - Naucz mnie czegoś
LeceWkulki
LeceWkulki
  26 listopadu 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no nie ma łatwego życia bo wysycha jak ktoś zapodzieje zimę i jesienne opady

Przynajmniej nie będzie powodzi na wiosnę :ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: w takim wypadku to rozumiem...15-17 to dosyć zimno,poznałem to jak lipnie grzali...

I tylko dlatego, że jest tak zimno, to śpię z otwartymi drzwiami do pokoju, żeby chociaż jakaś cyrkulacja powietrza była :mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: specem w klasyfikacji odmrożeń nie jestem ale na pewnie mniej lub bardziej to odmrożenie,tak czy inaczej warto mieć dobre buty(nieprzemakalne) i np wełniane skarpety i haraszo! musi być ciepło,chyba że masz problemy z krążeniem...

a nie wiem czy mam problemy z krążeniem.. wiem, że mam niskie ciśnienie ;)
W norwegii kupiłam sobie zajebiście ciepłe rękawiczki z prawdziwej owczej wełny :pavarotti: dlatego o ręce w tym roku się nie martwię ;)

Ten Typ Mes - Mierzymy Się Wzrokiem
LeceWkulki
LeceWkulki
  26 listopadu 2011
Ten Typ Mes - Smak życia
LeceWkulki
LeceWkulki
  26 listopadu 2011
Ten Typ Mes - Lód w sercu,
ZwyczajnieNie
ZwyczajnieNie
  26 listopadu 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Przynajmniej nie będzie powodzi na wiosnę

niby tak...aczkolwiek natura jest nieprzewidywalna ;]

Konto usunięte
Konto usunięte: I tylko dlatego, że jest tak zimno, to śpię z otwartymi drzwiami do pokoju, żeby chociaż jakaś cyrkulacja powietrza była

zawsze coś...a w przypadku wielkich mrozów zawsze można się ratować farelką

Konto usunięte
Konto usunięte: a nie wiem czy mam problemy z krążeniem.. wiem, że mam niskie ciśnienie ;) W norwegii kupiłam sobie zajebiście ciepłe rękawiczki z prawdziwej owczej wełny dlatego o ręce w tym roku się nie martwię ;)

noo ja na zimę wyrwałem rękawiczki neoprenowo/skórzane,jestem ciekaw jak się spiszą...o ile w ogóle będzie okazja żeby przetestować...

A.J.K.S. – Ostatnia Kula Dla Rona Paul'a
LeceWkulki
LeceWkulki
  26 listopadu 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: awsze coś...a w przypadku wielkich mrozów zawsze można się ratować farelką

Mam taki elektryczny koc :pavarotti: dobrze, że mi przypomniałeś ;d

Konto usunięte
Konto usunięte: noo ja na zimę wyrwałem rękawiczki neoprenowo/skórzane,jestem ciekaw jak się spiszą...o ile w ogóle będzie okazja żeby przetestować...

załóż teraz i sprawdź, czy Ci się dłonie nie spocą :rotfl:

Ten Typ Mes - L.O.V.E.
LeceWkulki
LeceWkulki
  26 listopadu 2011
Ten Typ Mes - Szukam...
MuyBueno
MuyBueno
  26 listopadu 2011
Harry Belafonte - Banana Boat
ZwyczajnieNie
ZwyczajnieNie
  26 listopadu 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Mam taki elektryczny koc dobrze, że mi przypomniałeś ;d

elektryczny koc...czego to nie wymyślą...no ale jest zapotrzebowanie to są wynalazki :D

Konto usunięte
Konto usunięte: załóż teraz i sprawdź, czy Ci się dłonie nie spocą

:nie: test musi być przeprowadzony w warunkach bojowych :ninja:

A.J.K.S. – Oskarżyciel Posiłkowy
LeceWkulki
LeceWkulki
  26 listopadu 2011
Kings Of Leon- O dusty
MuyBueno
MuyBueno
  26 listopadu 2011
Tropico Music - Me Quede Esperando by Lucho Campillo lalalalalalala :nutki:
LeceWkulki
LeceWkulki
  26 listopadu 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: elektryczny koc...czego to nie wymyślą...no ale jest zapotrzebowanie to są wynalazki :D

No nie śmiej się.. wiesz jak mi w plecki i dupkę ciepło? :crylol:

Konto usunięte
Konto usunięte: test musi być przeprowadzony w warunkach bojowych

To radziłabym Ci je sprzedać na allegro. W tym roku na pewno Ci się nie przydadzą :jezyk:

Kings Of Leon - Joe's head
LeceWkulki
LeceWkulki
  26 listopadu 2011
Kings Of Leon - Fall
MuyBueno
MuyBueno
  26 listopadu 2011
Wham! - Last Christmas
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.