MuyBueno
MuyBueno
  2 апреля 2011 (pierwszy post)
Nowy Temab

Paktofonika-Nie ma mnie dla nikogo
ZwyczajnieNie
ZwyczajnieNie
  25 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Zostawiłam ją w Norwegii

proszę ją zwrócić do świąt....co Varg'owi mało śniegu ? u nas potoki wysychają! śniegu potrzeba! :ziober2: ja wiedziałem że tak będzie,zawsze jakaś kobita się wtrąci i wszystko ,,jak krew w piach" ehh :P

Siekiera – Bez końca
LeceWkulki
LeceWkulki
  26 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: proszę ją zwrócić do świąt....co Varg'owi mało śniegu ? u nas potoki wysychają! śniegu potrzeba! ja wiedziałem że tak będzie,zawsze jakaś kobita się wtrąci i wszystko ,,jak krew w piach" ehh :P

Jakie potoki? Jedź nad morze i napajaj się widokiem ogromu wody :ziober2:
dla mnie zima mogłaby nie istnieć w ogóle.. taka temperatura jest jeszcze znośna.. póki nie zamarzają mi wszytskie kończyny, to jeszcze to jakoś moge przeżyć ;D potem umieram ;p

Mesajah - Każdego dnia
LeceWkulki
LeceWkulki
  26 ноября 2011
Chris Jones - That's who I am
LeceWkulki
LeceWkulki
  26 ноября 2011
Gojira - Love
ZwyczajnieNie
ZwyczajnieNie
  26 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Jakie potoki? Jedź nad morze i napajaj się widokiem ogromu wody

górskie potoki :tak: a słona woda jest słona i nie jest dla mnie atrakcyjna więc dziękuje za ogrom morza :lol:

Konto usunięte
Konto usunięte: dla mnie zima mogłaby nie istnieć w ogóle.. taka temperatura jest jeszcze znośna.. póki nie zamarzają mi wszytskie kończyny, to jeszcze to jakoś moge przeżyć ;D potem umieram ;p

jakoś nie mogę sobie wyobrazić takiej zimy jak jest teraz,bez śniegu,sucho...jako Polak domagam się należnej mi ilości śniegu i mrozu! to jest Polska i ma być zima...nie inaczej :tak:
a na zamarzanie polecam się po prostu ubierać adekwatnie do warunków atmosferycznych i na tym kończę bo nie jesteś odosobnionym przypadkiem więc się nie będę wymądrzał :mrgreen:

Siekiera - Misiowie Puszyści
LeceWkulki
LeceWkulki
  26 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: górskie potoki a słona woda jest słona i nie jest dla mnie atrakcyjna więc dziękuje za ogrom morza

A czemu górska jest atrakcyjna? :pavarotti:

Konto usunięte
Konto usunięte: jakoś nie mogę sobie wyobrazić takiej zimy jak jest teraz,bez śniegu,sucho...jako Polak domagam się należnej mi ilości śniegu i mrozu! to jest Polska i ma być zima...nie inaczej a na zamarzanie polecam się po prostu ubierać adekwatnie do warunków atmosferycznych i na tym kończę bo nie jesteś odosobnionym przypadkiem więc się nie będę wymądrzał

Adekwatnie do pogody? To chyba jeszcze nie widziałeś jak się ubieram na cebulkę :D nawet do spania zakładam ciepłe dresy, skarpety, koszulkę i jakąś bluzę i dopiero idę spać, jak po sam nos naciągnę kołdrę :ziober2:
a jak wychodzę gdzieś, to zakładam 2 pary skarpet i rękawiczek, a i tak mam odmrożenia :and:

Ten Typ Mes - Rozpoznaj
LeceWkulki
LeceWkulki
  26 ноября 2011
Ten Typ Mes - 5-10-20
LeceWkulki
LeceWkulki
  26 ноября 2011
Streetheart - Here Comes The Night
LeceWkulki
LeceWkulki
  26 ноября 2011
Vanness Wu - Listen To Your Heart
ZwyczajnieNie
ZwyczajnieNie
  26 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: A czemu górska jest atrakcyjna?

stosunkowo czysta,zdrowa,zdatna do spożycia...górski potok nie ma łatwego życia,nie to co morze :mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: Adekwatnie do pogody? To chyba jeszcze nie widziałeś jak się ubieram na cebulkę :

no tak się złożyło że nie widziałem,a to szkoda! :]

Konto usunięte
Konto usunięte: nawet do spania zakładam ciepłe dresy, skarpety, koszulkę i jakąś bluzę i dopiero idę spać, jak po sam nos naciągnę kołdrę

śpisz na balkonie ? :ziober2: może kołderka za cienka? pierzynę kup na pewno będzie ciepło :ninja: cieszę się że nie mam większego problemu z utrzymaniem ciepłoty ciała...bo jak bym miał spać tak ubrany to bym się słabo wyspał,przeszkadzają mi wszelkie odzienie poza bokserkami...

Konto usunięte
Konto usunięte: a jak wychodzę gdzieś, to zakładam 2 pary skarpet i rękawiczek, a i tak mam odmrożenia

i co jak założysz dwie pary to jest ciepło? widocznie jeszcze za mało skoro aż do odmrożeń dochodzi...nic przyjemnego,ale dobry ubiór na ekstremalne pogody to niestety podstawa,bo tak to jak wyżej...lipa ;]

Paktofonika - Gdyby...
LeceWkulki
LeceWkulki
  26 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: stosunkowo czysta,zdrowa,zdatna do spożycia...górski potok nie ma łatwego życia,nie to co morze

Nie ma łatwego życia? Po prostu sobie płynie w stronę morza :mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: śpisz na balkonie ? może kołderka za cienka? pierzynę kup na pewno będzie ciepło cieszę się że nie mam większego problemu z utrzymaniem ciepłoty ciała...bo jak bym miał spać tak ubrany to bym się słabo wyspał,przeszkadzają mi wszelkie odzienie poza bokserkami...

Śpię przy kaloryferze :mrgreen: po prostu mój pokój jest najchłodniejszy w całym domu.. nie dość, że okna mam od północy, to jest przy frontowej ścianie domu.. także najmniej trzyma ciepło.. dlatego się nie dziw, że nienawidzę zimy :ziober2:
jak w całym domu jest tak po 23-25 stopni, tak u mnie jest po około 15-17.. dla mnie to mróz :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: i co jak założysz dwie pary to jest ciepło? widocznie jeszcze za mało skoro aż do odmrożeń dochodzi...nic przyjemnego,ale dobry ubiór na ekstremalne pogody to niestety podstawa,bo tak to jak wyżej...lipa ;]

Skoro nie mogę ruszać np. nogami od stóp i bolą jak cholera, to dochodzi do odmrożeń? :ziober2:

Aselin Debison - I fall in love with you
LeceWkulki
LeceWkulki
  26 ноября 2011
Ania Stępniewska - Pustynia
LeceWkulki
LeceWkulki
  26 ноября 2011
Lucy Pearl - Don't mess with my man
LeceWkulki
LeceWkulki
  26 ноября 2011
B3 - Massachusetts
LeceWkulki
LeceWkulki
  26 ноября 2011
NTM - That's My People
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.