Nowy Temab
Paktofonika-Nie ma mnie dla nikogo
lista tematów
Czego słuchasz w tym momencie? strona 830 z 900
Konto usunięte: proszę ją zwrócić do świąt....co Varg'owi mało śniegu ? u nas potoki wysychają! śniegu potrzeba! ja wiedziałem że tak będzie,zawsze jakaś kobita się wtrąci i wszystko ,,jak krew w piach" ehh :P
Jakie potoki? Jedź nad morze i napajaj się widokiem ogromu wody

dla mnie zima mogłaby nie istnieć w ogóle.. taka temperatura jest jeszcze znośna.. póki nie zamarzają mi wszytskie kończyny, to jeszcze to jakoś moge przeżyć ;D potem umieram ;p
Mesajah - Każdego dnia
górskie potoki
a słona woda jest słona i nie jest dla mnie atrakcyjna więc dziękuje za ogrom morza
Konto usunięte: dla mnie zima mogłaby nie istnieć w ogóle.. taka temperatura jest jeszcze znośna.. póki nie zamarzają mi wszytskie kończyny, to jeszcze to jakoś moge przeżyć ;D potem umieram ;p
jakoś nie mogę sobie wyobrazić takiej zimy jak jest teraz,bez śniegu,sucho...jako Polak domagam się należnej mi ilości śniegu i mrozu! to jest Polska i ma być zima...nie inaczej
a na zamarzanie polecam się po prostu ubierać adekwatnie do warunków atmosferycznych i na tym kończę bo nie jesteś odosobnionym przypadkiem więc się nie będę wymądrzał
Siekiera - Misiowie Puszyści
Konto usunięte: górskie potoki a słona woda jest słona i nie jest dla mnie atrakcyjna więc dziękuje za ogrom morza
A czemu górska jest atrakcyjna?

Konto usunięte: jakoś nie mogę sobie wyobrazić takiej zimy jak jest teraz,bez śniegu,sucho...jako Polak domagam się należnej mi ilości śniegu i mrozu! to jest Polska i ma być zima...nie inaczej
a na zamarzanie polecam się po prostu ubierać adekwatnie do warunków atmosferycznych i na tym kończę bo nie jesteś odosobnionym przypadkiem więc się nie będę wymądrzał
Adekwatnie do pogody? To chyba jeszcze nie widziałeś jak się ubieram na cebulkę :D nawet do spania zakładam ciepłe dresy, skarpety, koszulkę i jakąś bluzę i dopiero idę spać, jak po sam nos naciągnę kołdrę

a jak wychodzę gdzieś, to zakładam 2 pary skarpet i rękawiczek, a i tak mam odmrożenia

Ten Typ Mes - Rozpoznaj
stosunkowo czysta,zdrowa,zdatna do spożycia...górski potok nie ma łatwego życia,nie to co morze
no tak się złożyło że nie widziałem,a to szkoda! :]
Konto usunięte: nawet do spania zakładam ciepłe dresy, skarpety, koszulkę i jakąś bluzę i dopiero idę spać, jak po sam nos naciągnę kołdrę
śpisz na balkonie ?
może kołderka za cienka? pierzynę kup na pewno będzie ciepło
cieszę się że nie mam większego problemu z utrzymaniem ciepłoty ciała...bo jak bym miał spać tak ubrany to bym się słabo wyspał,przeszkadzają mi wszelkie odzienie poza bokserkami...Konto usunięte: a jak wychodzę gdzieś, to zakładam 2 pary skarpet i rękawiczek, a i tak mam odmrożenia
i co jak założysz dwie pary to jest ciepło? widocznie jeszcze za mało skoro aż do odmrożeń dochodzi...nic przyjemnego,ale dobry ubiór na ekstremalne pogody to niestety podstawa,bo tak to jak wyżej...lipa ;]
Paktofonika - Gdyby...
Konto usunięte: stosunkowo czysta,zdrowa,zdatna do spożycia...górski potok nie ma łatwego życia,nie to co morze
Nie ma łatwego życia? Po prostu sobie płynie w stronę morza

Konto usunięte: śpisz na balkonie ? może kołderka za cienka? pierzynę kup na pewno będzie ciepło cieszę się że nie mam większego problemu z utrzymaniem ciepłoty ciała...bo jak bym miał spać tak ubrany to bym się słabo wyspał,przeszkadzają mi wszelkie odzienie poza bokserkami...
Śpię przy kaloryferze
po prostu mój pokój jest najchłodniejszy w całym domu.. nie dość, że okna mam od północy, to jest przy frontowej ścianie domu.. także najmniej trzyma ciepło.. dlatego się nie dziw, że nienawidzę zimy 
jak w całym domu jest tak po 23-25 stopni, tak u mnie jest po około 15-17.. dla mnie to mróz

Konto usunięte: i co jak założysz dwie pary to jest ciepło? widocznie jeszcze za mało skoro aż do odmrożeń dochodzi...nic przyjemnego,ale dobry ubiór na ekstremalne pogody to niestety podstawa,bo tak to jak wyżej...lipa ;]
Skoro nie mogę ruszać np. nogami od stóp i bolą jak cholera, to dochodzi do odmrożeń?
Aselin Debison - I fall in love with you