MuyBueno
MuyBueno
  2 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Nowy Temab

Paktofonika-Nie ma mnie dla nikogo
tibauld
tibauld
  20 Decembrie 2011
Phat Kat - Danger (feat. T3 & Black Milk) (prod. by Black Milk)
ZwyczajnieNie
ZwyczajnieNie
  20 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie miej litości, nie bądź Matką miłosierdzia, jak niektóre tu.

nie obawiaj się,50cm stali ostrej niczym brzytwa nie zna pojęcia litości... :ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: Pamiętaj by poderżnąć gardło i patrzeć jak powoli krew ze ścierwa schodzi.

takie przyjemności to na sam koniec...a przed np ucinamy zboczonego Little Johna wraz z przepiórczymi odrostami,po czym rany doprawiamy solą..tak dla smaku :rotfl:

Rotterdam Terror Corps – Tu Tu Tu (Gabber Mix)
tibauld
tibauld
  20 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie obawiaj się,50cm stali ostrej niczym brzytwa nie zna pojęcia litości...

Choć Ty jeden mnie rozumiesz i wiesz o co w tym wszystkim biega.:ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: takie przyjemności to na sam koniec...a przed np ucinamy zboczonego Little Johna wraz z przepiórczymi odrostami,po czym rany doprawiamy solą..tak dla smaku

No, może w tym czasie drugi mózg zacząłby odpowiednio działać i zmusiłoby to do racjonalnego myślenia. :ziober2:

Royce Da 59 (feat. DJ Premier) - Boom
tibauld
tibauld
  20 Decembrie 2011
Royce da 5'9 - Soldier (feat. Kid Vishis)
tibauld
tibauld
  20 Decembrie 2011
Cookin Soul - Close the door
ZwyczajnieNie
ZwyczajnieNie
  20 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Choć Ty jeden mnie rozumiesz i wiesz o co w tym wszystkim biega.

a no wybrakowane człowieki powinny być jak w Sparcie zrzucane w przepaść i nara,a że ludzie dobrzy to chodują takie kosmiczne odpady i później mamy różne takie chodzące luj wie co :ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: No, może w tym czasie drugi mózg zacząłby odpowiednio działać i zmusiłoby to do racjonalnego myślenia.

tia i
:mrgreen:

AbradAb – Rapowe Ziarno (Szyderap) (Feat. Gutek)
tibauld
tibauld
  20 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a no wybrakowane człowieki powinny być jak w Sparcie zrzucane w przepaść i nara,a że ludzie dobrzy to chodują takie kosmiczne odpady i później mamy różne takie chodzące luj wie co

Tak selekcja naturalna powinna obowiązywać. Być może żyłoby się nam o wiele lepiej i nie dochodziło do wielu głupich sytuacji. :mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: tia i

Myślę, a nawet jestem pewnie, że gdyby mógł tak zacząć cokolwiek myśleć, to finał byłby właśnie taki. :ziober2:

Cookin Soul - Sha Stimuli & Dante Hawkins - Let me be closer
ZwyczajnieNie
ZwyczajnieNie
  20 Decembrie 2011
AbradAb – Piosenka o G.
tibauld
tibauld
  20 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: pewnie

pewien :nie:
tibauld
tibauld
  20 Decembrie 2011
Cookin Soul - LA the Darkman & Willie the Kid - Set me free
ZwyczajnieNie
ZwyczajnieNie
  20 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak selekcja naturalna powinna obowiązywać. Być może żyłoby się nam o wiele lepiej i nie dochodziło do wielu głupich sytuacji.

Na pewno było by lepiej,ale ludzie są za dobrzy i za głupi...

Konto usunięte
Konto usunięte: Myślę, a nawet jestem pewnie, że gdyby mógł tak zacząć cokolwiek myśleć, to finał byłby właśnie taki.

resztki do bagna i po problemie,byle by sobie rączek nie ubrudzić i się czymś nie zarazić :P

AbradAb – Noc Cala (Feat. Frenchman)
tibauld
tibauld
  20 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Na pewno było by lepiej,ale ludzie są za dobrzy i za głupi...

Niektórzy mają po prostu w sobie za dużo pobłażliwości i sentymentu. A z niektórymi przypadkami nie powinniśmy się pieścić!

Konto usunięte
Konto usunięte: resztki do bagna i po problemie,byle by sobie rączek nie ubrudzić i się czymś nie zarazić :P

Widzę, że Ciebie też takie sprawy, na święta nie ruszają i masz takie samo zdanie przez cały rok. :ziober2:

Little Brother - Hiding place (feat. Elzhi)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.