Nowy Temab
Paktofonika-Nie ma mnie dla nikogo
lista tematów
Czego słuchasz w tym momencie? strona 900 z 900
nie obawiaj się,50cm stali ostrej niczym brzytwa nie zna pojęcia litości...
takie przyjemności to na sam koniec...a przed np ucinamy zboczonego Little Johna wraz z przepiórczymi odrostami,po czym rany doprawiamy solą..tak dla smaku

Rotterdam Terror Corps – Tu Tu Tu (Gabber Mix)
Choć Ty jeden mnie rozumiesz i wiesz o co w tym wszystkim biega.
Konto usunięte: takie przyjemności to na sam koniec...a przed np ucinamy zboczonego Little Johna wraz z przepiórczymi odrostami,po czym rany doprawiamy solą..tak dla smaku
No, może w tym czasie drugi mózg zacząłby odpowiednio działać i zmusiłoby to do racjonalnego myślenia.
Royce Da 59 (feat. DJ Premier) - Boom
a no wybrakowane człowieki powinny być jak w Sparcie zrzucane w przepaść i nara,a że ludzie dobrzy to chodują takie kosmiczne odpady i później mamy różne takie chodzące luj wie co
Konto usunięte: No, może w tym czasie drugi mózg zacząłby odpowiednio działać i zmusiłoby to do racjonalnego myślenia.
tia i

AbradAb – Rapowe Ziarno (Szyderap) (Feat. Gutek)
Konto usunięte: a no wybrakowane człowieki powinny być jak w Sparcie zrzucane w przepaść i nara,a że ludzie dobrzy to chodują takie kosmiczne odpady i później mamy różne takie chodzące luj wie co
Tak selekcja naturalna powinna obowiązywać. Być może żyłoby się nam o wiele lepiej i nie dochodziło do wielu głupich sytuacji.
Myślę, a nawet jestem pewnie, że gdyby mógł tak zacząć cokolwiek myśleć, to finał byłby właśnie taki.
Cookin Soul - Sha Stimuli & Dante Hawkins - Let me be closer
Konto usunięte: Tak selekcja naturalna powinna obowiązywać. Być może żyłoby się nam o wiele lepiej i nie dochodziło do wielu głupich sytuacji.
Na pewno było by lepiej,ale ludzie są za dobrzy i za głupi...
Konto usunięte: Myślę, a nawet jestem pewnie, że gdyby mógł tak zacząć cokolwiek myśleć, to finał byłby właśnie taki.
resztki do bagna i po problemie,byle by sobie rączek nie ubrudzić i się czymś nie zarazić :P
AbradAb – Noc Cala (Feat. Frenchman)
Niektórzy mają po prostu w sobie za dużo pobłażliwości i sentymentu. A z niektórymi przypadkami nie powinniśmy się pieścić!
Konto usunięte: resztki do bagna i po problemie,byle by sobie rączek nie ubrudzić i się czymś nie zarazić :P
Widzę, że Ciebie też takie sprawy, na święta nie ruszają i masz takie samo zdanie przez cały rok.
Little Brother - Hiding place (feat. Elzhi)